Πώληση, Αγροτεμάχιο, 4520τ.μ. Καλαμάτα, Κερεζένια | 2156

Πώληση, Αγροτεμάχιο, 4089τ.μ. Καλαμάτα, Κερεζένια

€ 130.000,= / $ 140,504.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Αγροτεμάχιο, ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ προς πώληση, συνολικής έκτασης 4089 τ.μ, επικλινές, με θέα νοτιοδυτικά προς την Καλαμάτα και τη θάλασσα, κατάλληλο για κατασκευή εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας στην περιοχή Κερεζένια – Περδικάρι του Δ. Καλαμάτας.

Το αμφιθεατρικό περιφραγένο αγροτεμάχιο αποτελείται από δέκα (10) διαζώματα με ελιές ποικιλία Κορονέϊκη, εκατό ρίζες (100) και διάφορα δέντρα. Διαθέτει νερό από γεώτρηση, καθώς και ρεύμα που φτάνει στο αγροτεμάχιο.

Το γεωτεμάχιο βρίσκεται στην κορυφή και τέλος του δρόμου στην περιοχή με τοπωνύμιο Περδικάρι σε υψόμετρο στο άνω μέρος του αγροτεμαχίου 153 μέτρα. Συνορεύει ανατολικά και βόρια με κατοικίες σε ιδιοκτησίες άνω των 4 στρεμμάτων και βρίσκεται 12 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας.

Tag: Πώληση, Αγροτεμάχιο, 4089τ.μ. Καλαμάτα, Κερεζένια | #2156

Όροι δόμησης

Αρτιότητα= 4000 τ.μ και πρόσωπο σε κοινοχρηστο δρόμο 25 μ.

Γεωτεμάχιο = 4089 μ2
Δόμηση
για κατοικία max = 200 τ.μ
Ύψος κτίσματος
  7,5 μέτρα + στέγη 1,20μ.

————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι απόλυτη σχετικά με το ακριβές σημείο τοποθέτησης του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η περιοχή σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ήρεμες ώρες στην κατοικία σας, ενώ ταυτόχρονα είστε 12 λεπτά από το κέντρο αλλά και στην παραλία. Μπορείτε να βρείτε ηρεμία από τους φυσικούς ήχους του ρέματος κερεζένια και να εκμεταλευτείτε την ιδιωτικότητα που σας προσφέρει η περιοχή. Τέλος μην ξεχνάμε ότι το υψόμετρο σας παρέχει την όμορφη θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Η πρόσβαση στο αγροτεμάχιο γίνεται από άσφαλτο και μερικά μέτρα τσιμεντόδρομο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 10 λ,  4 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  18 λ,  16 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 18 λ, 13 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2156

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el