• Eliterealestate
  • Πώληση μεζονέτας Καλαμάτα 134 τ.μ #2104 | ELITE

Πώληση μεζονέτας Καλαμάτα

€ 0,= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση μεζονέτα 134 τ.μ στη συνοικία Πλεύνας λίγα μέτρα από τον κόμβο Καρέλια. 

Η μεζονέτα είναι 2 ορόφων με υπόγειο. Στο υπερυψωμένο ισόγειο θα βρούμε ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλη κουζίνα, έξοδο σε βεράντα και χώρο wc με μικρή αποθήκη και αρκετά παράθυρα που κάνουν το χώρο ευάερο και ευήλιο όλες τις ώρες της ημέρας. 

Στον όροφο υπάρχουν 3 ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες με έξοδο σε βόριο και νότιο μπαλκόνι. Νότια η θέα προς τα θάλασσα είναι απεριόριστη μιας και δεν υπάρχουν οικοδομές για πολλά στρέμματα εμπρός της κατοικίας.

Tags: Πώληση μεζονέτας Καλαμάτα (Μεσσηνία)

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Τη μεζονέτα συμπληρώνουν το κεντρικό μπάνιο στον όροφο με τα υπνοδωμάτια, καθώς και η ταράτσα με απεριόριστη θέα προς βουνό και θάλασσα. 

Υπάρχει ηλιακός καθώς και αυτονομία θέρμανσης με κεντρικό λέβητα. Ο χώρος του φωτεινού ήμι υπογείου δίνει άνεση χώρου για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Ενώ εξωτερικά υπάρχει περιμετρικά της κατοικίας χώρος μερικών τετραγωνικών για διαμόρφωση κήπου.

Η κατοικία πωλείται μη ανακαινισμένη μετά από αρκετά χρόνια ενοικίασης της και χρήζει μικρών επισκευών ή μικρής κλίμακας ανακαίνισης. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κατοικίας:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η κατοικία βρίσκεται σε γειτονία με νέες και παλιές κατοικίες με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο αλλά και σε εξόδους από την Καλαμάτα.

Η πρόσβαση στη μεζονέτα γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για εύκολο πάρκινγκ έξω από την κατοικία.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 4 λ,  2 χμ.
  • Παραλία Καλαμάτας 6 λ, 4 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2104

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μεζονέτα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el