Ενοικίαση επαγγελματικός χώρος Μεσσήνη

€ 580,= / $ 629.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή τοποθεσίας

Σε απόσταση 190 μέτρων από την πλατεία της Μεσσήνης ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 145 τ.μ .

Το μήκος της βιτρίνας του επαγγελματικού χώρου είναι 11,50 μέτρα και διαθέτει 3ης εισόδους πρόσβασης. Ο ενιαίος χώρος δίνει τη δυνατότητα για νέα διαρρύθμιση σύμφωνα με τις ανάγκες χρήσης.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο χώρος σύμφωνα με την προηγούμενη χρήση. Τα χωρίσματα που υπάρχουν είναι από γυψοσανίδα. Ο εξοπλισμός που υπάρχει θα αφαιρεθεί κατά την ενοικίαση.

Tags: Ενοικίαση, Μεσσήνη, Επαγγελματικός χώρος, επαγγελματική στέγη, Κατάστημα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Αυτή η ιδιοκτησία δίπλα στο κέντρο της Μεσσήνης, αποτελεί εξαιρετική περίπτωση επαγγελματικού χώρου με πολλαπλές δυνατότητες χρήσης.

Διαθέτει δύο WC καθώς και εξωτερικό χώρο στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Κατάλληλο για φροντιστήριοβρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, ή εμπορικό κατάστημα.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες επαγγελματικού χώρου:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση

ΠΕΑ_Ζ

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Μεσσήνη 1 λ, 190 μ.
  • Κέντρο Καλαμάτα 16 λ, 11 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2297

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Ενοικίαση επαγ. χώρος Μεσσήνη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el