Ενοικίαση τριάρι Καλαμάτα - Αύρας

Τριάρι διαμέρισμα προς ενοικίαση σε παράλληλη της οδού Αύρας στην Καλαμάτα. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 500,= / $ 540.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς ενοικίαση 3αρι διαμέρισμα 70 τ.μ σε παράλληλο της οδού Αύρας στην Καλαμάτα. Το νεόδμητο διαμέρισμα 1ου ορόφου διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει διπλά τζάμια αλουμινίου και σίτες, έξοδο στο εμπρός και πίσω μπαλκόνι και ντουλάπες. Στο χώρο του μπάνιου υπάρχει διαθέσιμος χώρο για πλυντήριο ρούχων, πατάρι και θερμοσίφωνας.
Το διαμέρισμα διαθέτει ηλιακό.

Δυστυχώς δεν επιτρέπεται η μόνιμη παραμονή σε ζωάκια στο διαμέρισμα.

Στο χώρο της κουζίνας θα βρούμε αρκετά ντουλάπια καθώς και μικρό τραπέζι – πάγκο. Η κουζίνα είναι ενιαία με το σαλόνι και έχουν έξοδο στην πίσω και εμπρός βεράντα αντίστοιχα. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα κλιματιστικό στο σαλόνι και αποθήκη 5 τ.μ στο υπόγειο. Τέντες είναι διαθέσιμες στο δυτικό μπαλκόνι του διαμερίσματος. Διαθέτει θέση μόνο για εντοιχισμένη κουζίνα και ελεύθερο χώρο για ψυγείο.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Διάταξη δωματίων

Κουζίνα
Σαλόνι
Με έξοδο προς την εμπρός βεράντα, άμεση πρόσβαση στην κουζίνα.
Μπάνιο
Χώρος για πλυντήριο ρούχων
Υπνοδωμάτιο 1
Υπνοδωμάτιο 2
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Short Url for this page
greek.is/2078

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Ανοιχτός χώρος parking στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τέντες στο δυτικό μπαλκόνι. 

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Ενοικίαση διαμέρισμα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el