Ενοικίαση διαμέρισμα Παλαιοχώρα Αβίας #2207 | ELITE REAL ESTATE

Ενοικίαση διαμέρισμα Παλαιόχωρα (Αβία) 148 τ.μ

Πεντάρι διαμέρισμα – μεζονέτα προς ενοικίαση στην Παλαιόχωρα (Αβία). Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 950,= / $ 1,035.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς μόνιμη ενοικίαση στην περιοχή της Παλαιόχωρα Αβίας, Δ. Δυτικής Μάνης πολυτελής μεζονέτα δύο επιπέδων (ισόγειο – πρώτος), 148 τ.μ και τεσσάρων υπνοδωματίων μόλις δύο λεπτά από την παραλία.

Η σύγχρονη κατοικία με ανοιχτή θέα  διατίθεται για μακροχρόνια ενοικίαση χωρίς ηλεκτρικές συσκευές (θα υπάρχει εντοιχιζόμενη κουζίνα) και χωρίς έπιπλα.

Διαθέτει μία ανοιχτή θέση πάρκινγκ έξω από το διαμέρισμα. Βρίσκεται σε πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων σε ήσυχη γειτονία της Παλαιόχωρας. Η κατοικία απέχει από το κέντρο της Καλαμάτας δεκαπέντε (15) λεπτά / δέκα (10) χιλιόμετρα.

Tags: Ενοικίαση, διαμέρισμα, μεζονέτα, θέα θάλασσα.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στο διαμέρισμα γίνεται από το ισόγειο (χώρος υπνοδωματίων) καθώς και από τον πρώτο όροφο της μεζονέτας (χώρος καθιστικού και κουζίνας)

Στο πρώτο επίπεδο του φωτεινού διαμερίσματος θα βρούμε ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, WC, αποθήκη και την κουζίνα. Στον όροφο της μεζονέτας υπάρχει μεγάλη μπαλκονόπορτα και παράθυρα ( ηλεκτρικά ρολά κουφωμάτων) με έξοδο στη ευρύχωρη βεράντα με τις ηλεκτρικές τέντες και θέα προς τη θάλασσα.

Στο ισόγειο υπάρχουν τέσσερις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, με ντουλάπες και παράθυρα για τον σωστό αερισμό και φωτισμό των υπνοδωματίων. Το master υπνοδωμάτιο διαθέτει μικρό μπάνιο με λουτρό και έξοδο με πόρτα προς την αυλή – είσοδο του διαμερίσματος. Στον διάδρομο των υπνοδωματίων υπάρχει ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα – τζακούζι και χώρος για το πλυντήριο ρούχων.

Την κατοικία συμπληρώνουν διπλά τζάμια με σίτες, λέβητας πετρελαίου, ηλιακός και ένα Air Condition στο σαλόνι.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Δ

Short Url for this page
greek.is/2207

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

NO PETS

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ ανοικτό για το διαμέρισμα της κατοικίας, μεγάλο δυτικό μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα σε πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων.

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Ενοικίαση διαμέρισμα Παλαιόχωρα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el