Ενοικίαση Κατάστημα Βέργα Καλαμάτας

€ 0,= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή τοποθεσίας

Στην περιοχή της παραλίας Βέργας, στην είσοδο της Καλαμάτας από τη Μάνη καθώς και την έξοδο για Δ. Μάνη ενοικιάζεται κατάστημα (1η ενοικίαση) σε συγκρότημα ισόγειων επαγγελματικών χώρων.

Η περιοχή μπορεί να υπερηφανεύεται για την ταχεία ανάπτυξη της, με αυξανόμενη ζήτηση για νέες επιχειρήσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν την περιοχή άλλα και τις γύρω περιοχές μέχρι την Μάνη όλο το χρόνο.

Αυτή η προνομιακή τοποθεσία είναι μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία για επιχειρηματίες με προοπτική που αναζητούν το τέλειο μέρος για να χτίσουν ή να επεκτείνουν την επιχείρηση τους και να εγκατασταθούν σε αυτήν την ακμάζουσα περιοχή.

Tags: Ενοικίαση, Βέργα, Επαγγελματικός χώρος, επαγγελματική στέγη, Κατάστημα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Ο νεόδμητος επαγγελματικός χώρος με συνολικό εμβαδό ισόγειο – υπόγειο 90 τ.μ. αποτελεί εξαιρετική περίπτωση επαγγελματικού χώρου με πολλαπλές δυνατότητες χρήσης.

Συγκεκριμένα, το ισόγειο κατάστημα 70 τ.μ με μήκος βιτρίνας 4 μ. και WC στο ισόγειο, έξοδο από πίσω πόρτα για φόρτωση – εκφόρτωση  και το υπόγειο με πρόσβαση από εσωτερικό κλιμακοστάσιο που αποτελείται από ενιαίο χώρο 20 τ.μ.

Στο κτήριο υπάρχει εκτενής ηλεκτρολογική εγκατάσταση, πρίζες δίκτυο, ύδρευση χώροι πάρκινγκ.
Υψος ισόγειο: 3,45 μ.
Υψος υπόγειο: 2,60 μ.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες επαγγελματικού χώρου:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 8 λ, 5 χμ. (Οδήγηση).
  • Καρδαμύλη 40 λ, 30 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2244

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Ενοικίαση επαγ. χώρος Βέργα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el