ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ - HAS BEEN RENTED

Ενοικίαση διαμέρισμα Καλαμάτα ( Παραλία ) 43 τ.μ

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου προς ενοικίαση στην περιοχή της παραλίας Καλαμάτας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 0,= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς μόνιμη ενοικίαση στην παραλία Καλαμάτας κοντά στη συμβολή των οδών Αύρας και Ναυαρίνου, νεόδμητο διαμέρισμα 43 τ.μ. ενός υπνοδωματίου.

Το διαμπερές διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Βρίσκεται στον 1ο όροφο μικρής ήσυχης οικοδομής, χωρίς τον θόρυβο της οδού Αύρας.

Το διαμέρισμα απέχει 2 λεπτά (περπάτημα) από τη θάλασσα στην οδό Ναυαρίνου και 5 λεπτά οδήγησης από το κέντρο της Καλαμάτας.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το δυάρι διαμέρισμα βρίσκεται στον υπερυψωμένο 1ο όροφο νεόδμητης οικοδομής και έχει πρόσβαση από κλιμακοστάσιο. Έχει βόριο προσανατολισμό από την πλευρά του υπνοδωματίου, με μπαλκονόπορτα και μικρό μπαλκόνι και νότιο προσανατολισμό στην πλευρά της κουζίνας με δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες προς το μεγάλο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Για την ψύξη και θέρμανση του διαμερίσματος έχουν τοποθετηθεί 2 Air condition μικρής κατανάλωσης σε κουζίνα και υπνοδωμάτιο, ενώ για το ζεστό νερό χρήσης υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας.

*Γίνεται χρέωση κοινοχρήστων. * Δυστυχώς, το διαμέρισμα δεν μπορεί να φιλοξενήσει κατοικίδιο.

Φωτογραφίες διαμέρισμα:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

360o View

Δεν υπάρχει διαθέσιμο 360 για την κατοικία προς το παρόν.

Short Url for this page
greek.is/2251

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

NO PETS

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Κοντά σε mini Market, φούρνο, καφετέριες και τη θάλασσα. Μόνο 5 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας.

Τοποθεσία στον χάρτη

*Η τοποθεσία στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

Ενοικίαση διαμέρισμα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el