Ενοικίαση διαμέρισμα Βελίκα Μεσσηνίας #2247 | ELITE REAL ESTATE

Ενοικίαση διαμέρισμα Βελίκα ( Μεσσηνίας ) 75 τ.μ

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προς ενοικίαση στην περιοχή της Βελίκας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 950,= / $ 1,010.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Beschreibung der Immobilie

Προς ενοικίαση στη Βελίκα Μεσσηνίας διαμέρισμα 75 τ.μ δύο υπνοδωματίων σε άριστη κατάσταση και εξαιρετική διαρρύθμιση χώρων.

Το ευάερο διαμέρισμα με μεγάλα ανοίγματα με μπαλκονόπορτες και θέα προς την αυλή με τους περιποιημένους κήπους και το γκαζόν διατίθεται για μόνιμη ενοικίαση.

Το επιπλωμένο διαμέρισμα βρίσκεται 2 λεπτά οδήγησης από το κέντρο της Βελίκας, διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και όλες τις ανέσεις σε ψύξη – θέρμανση.

Δε θα χρειαστεί να συντηρήσετε τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο και δε γίνεται χρέωση κοινόχρηστων για τη συντήρηση του.

Für die Angabe des Grundstücks ist es notwendig, Ihren Personalausweis und Ihre persönliche Steuernummer gemäß Gesetz 4072/11-4-2012, Amtsblatt 86 A, vorzulegen.

Innere Merkmale

Το τριάρι διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών. Η χρήση της κατοικίας γίνεται για λίγες ήμερες το χρόνο για τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Στο σαλόνι, στην κουζίνα και στα υπνοδωμάτια υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές σε άριστη κατάσταση.

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων παρέχει όλες τις ανέσεις στα δωμάτια με ευρύχωρες ντουλάπες και WC εντός του ενός υπνοδωματίου και ένα κύριο μπάνιο στον διάδρομο.

Διαθέτει διπλά ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με σίτες και ηλεκτρικά ρολά καθώς και ηλεκτρικές τέντες στο νότιο μπαλκόνι.
Για την ψύξη, θέρμανση και το ζεστό νερό χρήσης, υπάρχουν 3 Air condition, τζάκι, αυτονομία πετρελαίου καθώς και ηλιακός διπλής ενέργειας.

*Δε γίνεται χρέωση κοινοχρήστων. * Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μικρό εκπαιδευμένο κατοικίδιο ή μεγαλύτερο εκτός κατοικίας.

Eigenschaften der Immobilie

Video Apartment

Short Url for this page
greek.is/2247

Innere Merkmale

Äußere Merkmale

Μεγάλος περιβάλλον χώρος με γκαζόν λουλούδια και δέντρα. Ένα λεπτό από το κέντρο της Βελίκας και λίγα λεπτά από τη Μεσσήνη.

Standort auf der Karte

*Η τοποθεσία στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

Mieten διαμέρισμα Βελίκα

Ich bin interessiert an der Immobilie

Vereinbaren Sie einen Besichtigungstermin oder bitten Sie uns, Sie für weitere Informationen zu kontaktieren. Die Anmeldung ist hinsichtlich der Besichtigung der Immobilie unverbindlich. Sobald wir Ihre Bewerbung erhalten haben, werden wir Sie direkt kontaktieren.

VERFÜGBAR AB:

ELITE REAL ESTATE KALAMATA - IMMOBILIENBÜRO

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928

de_DE