ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ - HAS BEEN RENTED

Ενοικίαση μονοκατοικία 134 τ.μ σε οικόπεδο 177 τ.μ

Μεζονέτα προς ενοικίαση στην Καλαμάτα – Δυτική πλευρά. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 0,= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Description of property

Προς μόνιμη ενοικίαση ευρύχωρη μεζονέτα 134 τ.μ, τεσσάρων επιπέδων σε οικόπεδο 177 τ.μ στη Δυτική πλευρά της  υπέροχης πόλης της Καλαμάτας ( λίγα μέτρα από τον κόμβο Καρέλια.)

Το ακίνητο διαθέτει δύο ορόφους άνετου χώρου κατοικίας, εκτός από το υπόγειο και την ταράτσα που προσφέρει φανταστική απρόσκοπτη θέα. Η μεζονέτα είναι βολικά τοποθετημένη σε περιοχή με άνετο χώρο στάθμευσης και διαθέτει γρήγορη πρόσβαση στο νέο οδικό δίκτυο της πόλης (κόμβος Καρέλια), καθώς και μόλις τρία λεπτά οδήγησης από το κέντρο της Καλαμάτας.

Εάν ψάχνετε για ένα ευρύχωρο και άνετο σπίτι προς ενοικίαση, αυτή η όμορφη μεζονέτα μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα υπέροχο σπίτι σε μία νεόδμητη περιοχή της Καλαμάτας!

In order to indicate the property, it is necessary to indicate the police ID and the A.F.M. according to Law 4072/11-4-2012 Official Gazette 86 A.

Interior characteristics

Στο υπερυψωμένο ισόγειο θα βρούμε ευρύχωρο σαλόνι με αρκετό φυσικό φως και μεγάλη κουζίνα ιδανική για τη διοργάνωση οικογενειακών γευμάτων. Επίσης μικρό λουτρό και αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά σας αντικείμενα ή το πλυντήριο ρούχων.

Στον όροφο υπάρχουν 3 ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες με έξοδο σε ανατολικό και νότιο μπαλκόνι. Νότια η θέα προς τα θάλασσα (αν και μακριά ) είναι απεριόριστη μιας και δεν υπάρχουν οικοδομές για πολλά στρέμματα εμπρός της κατοικίας.

Τη μεζονέτα συμπληρώνουν το κεντρικό μπάνιο στον όροφο με τα υπνοδωμάτια, καθώς και η ταράτσα (με δωμάτιo αποθήκης) εξήντα τετραγωνικών με απεριόριστη θέα.

Η κατοικία διαθέτει ηλιακό καθώς και αυτονομία θέρμανσης με κεντρικό λέβητα. Ο χώρος του φωτεινού ήμι υπογείου (40 τετραγωνικά διαθέσιμα) δίνει άνεση χώρου  για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους.

Εξωτερικά και περιμετρικά της κατοικίας υπάρχει διαθέσιμος χώρος μερικών τετραγωνικών για διαμόρφωση κήπου.

Characteristics of Property

Energy class: class

ΠΕΑ_Ζ

Short Url for this page
greek.is/2210

Interior characteristics

NO PETS

Exterior characteristics

Εύκολο πάρκινγκ έξω απο την κατοικία όλες τις ώρες της ημέρας. Άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό και στο κέντρο της Καλαμάτας.

Location on the map

  • The location on the map is indicative 

Rent detached house Kalamata

I am interested in the property

Schedule a visit to the property or ask us to contact you for more information. The application is not binding on your visit to the property. Once we receive your request, we will contact you immediately.

AVAILABLE FROM:

ELITE REAL ESTATE KALAMATA - REAL ESTATE OFFICE

Real Estate Office Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928

en_US