Πώληση εξοχική πέτρινη κατοικία

Πέτρινη πολυτελής εξοχική κατοικία στο Δ. Ιθώμης Μεσσηνίας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

Beschreibung εμπειρίας

Η επίσκεψη μας στο χωριό κεφαλινός του Δ. Ιθώμης, λίγα λεπτά από την Αρχαία Μεσσήνη, ήταν μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε αυτή την ξεχωριστή πέτρινη κατοικία 88 τ.μ. Το οικόπεδο περιφραγμένο – οριοθετημένο και η φιλοξενία της ιδιοκτήτριας μας έκαναν να χαλαρώσουμε και να νιώσουμε τη φύση από την πρώτη στιγμή. 

Beschreibung κατοικίας

Η είσοδος, από την εξωτερική πέτρα στο εσωτερικό ξύλινο πάτωμα και το ψιλοτάβανο του εσωτερικού σου δίνει την αίσθηση του άνετου εξοχικού. Υπάρχει χώρος για τραπεζαρία, άνετη κουζίνα χώρος καθιστικού καθώς και σημείο που επιτρέπει να προσθέσετε και τζάκι. Η πρόσβαση στα μεγάλα υπνοδωμάτια, στις 2 βεράντες καθώς και στο υπόγειο είναι άμεση. 

Beschreibung οικοπέδου

Στο χώρο του οικοπέδου ξεχωρίσαμε δυτικά του οικοπέδου ένα παλαιό εικονοστάσι, τα οπωροφόρα δέντρα μέχρι την ανατολική πλευρά όπου υπάρχει τρεχούμενο νερό από πηγή που τρέχει όλο το χρόνο. 

Eigenschaften der Immobilie

Raumaufteilung der Zimmer

Küche
Geräumige Küche mit Platz für Küche, Kühlschrank.
Wohnzimmer 1
Με έξοδο προς την εμπρός βεράντα, και άμεση πρόσβαση στην κουζίνα, δωμάτια, μπάνιο, υπόγειο.
Μπάνιο
Άνετο μπάνιο
Υπνοδωμάτιο 1
Μεγάλο δωμάτιο με πολλές δυνατότητες διαρρύθμισης
Υπνοδωμάτιο 2
Μας ενθουσίασε η απόφαση η ξεχωριστή θέση των παραθύρων.
Previous
Next

Innere Merkmale

Äußere Merkmale

Οι βεράντες ανατολικά και βόρεια δίνουν δυνατότητα για παρατήρηση της φύσης και απόλαυσης του περιβάλλοντος χώρου όλες τις ώρες της ημέρας. Ο χώρος του οικοπέδου δίνει δυνατότητα για ενασχόληση με τα οπωροφόρα δέντρα που υπάρχουν. 

Standort auf der Karte

  • Der Standort auf der Karte ist indikativ 

Verkauf κατοικία Κεφαλινός

Ich bin interessiert an der Immobilie

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

VERFÜGBAR AB:

Zum Verkauf stehendes Ferienhaus in Kefalinos 88 qm. | # 2027 | ELITE

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928