Ενοικίαση γκαρσονιέρα Καλαμάτα (επιπλωμένη) 26 τ.μ

Γκαρσονιέρα / studio προς ενοικίαση στην Καλαμάτα (επιπλωμένη). Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 0,= * * Nur zu Informationszwecken. Die Wechselkurse können variieren. Basierend auf EZB-Referenzkursen.

Beschreibung der Immobilie

Προς ενοικίαση στην Καλαμάτα, ανακαινισμένη γκαρσονιέρα / studio 26 τ.μ. Η πανέμορφη και λειτουργική γκαρσονιέρα του 5ου ορόφου βρίσκεται λίγα μέτρα από το κέντρο της Καλαμάτας καθώς και την παραλία Καλαμάτας σε ήσυχη γειτονιά.  Το διαμέρισμα διατίθεται για μόνιμη ενοικίαση από 1/10/2022.

Βρίσκεται λίγα μέτρα από super market, στάση λεωφορείων, 600 μέτρα από τη θάλασσα ( οδός Ναυαρίνου ) και 5 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας.

Εύκολο πάρκινγκ στην γειτονιά του διαμερίσματος.

Tags: Ενοικίαση γκαρσονιέρα Καλαμάτα.

Innere Merkmale

Η είσοδος στη γκαρσονιέρα του 5ου ορόφου στην Καλαμάτα, γίνεται από πόρτα ασφαλείας.  Δεξιά της εισόδου υπάρχει μεγάλη ντουλάπα ρούχων ενώ σε ξεχωριστό χώρο μέσα σε αυτή κρύβεται το πλυντήριο ρούχων. Αριστερά το μπάνιο του διαμερίσματος με διαθέσιμο πατάρι για αποθηκευτικό χώρο.

Η κουζίνα καθώς και όλο το διαμέρισμα είναι ανακαινισμένο στο 100%. Διατίθεται επιπλωμένο και με καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές.

Το μικρό διαμέρισμα είναι φωτεινό με δυτικό μπαλκόνι που σκεπάζεται από τέντα. Η ψύξη και η θέρμανση καλύπτεται από Αir condition.

Für die Angabe des Grundstücks ist es notwendig, Ihren Personalausweis und Ihre persönliche Steuernummer gemäß Gesetz 4072/11-4-2012, Amtsblatt 86 A, vorzulegen.

Eigenschaften der Immobilie

Raumaufteilung der Zimmer

Küche
Άμεση πρόσβαση στο υπνοδωμάτιο και έξοδο στην εμπρός βεράντα.
Badezimmer
Schlafzimmer 1 Schlafzimmer 1
Vorheriges Dia
Nächste Folie

Kurze Url für diese Seite
greek.is/2146

Innere Merkmale

Äußere Merkmale

Στο καλύτερο σημείο της πόλης, ανάμεσα στο κέντρο και στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας.

Standort auf der Karte

  • Der Standort auf der Karte ist indikativ 

Mieten Studio-Wohnung Kalamata

Ich bin interessiert an der Immobilie

Vereinbaren Sie einen Besichtigungstermin oder bitten Sie uns, Sie für weitere Informationen zu kontaktieren. Die Anmeldung ist hinsichtlich der Besichtigung der Immobilie unverbindlich. Sobald wir Ihre Bewerbung erhalten haben, werden wir Sie direkt kontaktieren.

VERFÜGBAR AB:

ELITE REAL ESTATE KALAMATA - IMMOBILIENBÜRO KALAMATA

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928

de_DE