Ενοικίαση τριάρι διαμέρισμα αγριώματα Βέργας 100 τ.μ

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προς ενοικίαση στην περιοχή Αγριώματα Βέργας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 0,= * * A titre d'information uniquement. Les taux de change peuvent varier. Basé sur taux de référence de la BCE.

Description du bien

Στα αγριώματα Βέργας Καλαμάτας και σε απόσταση τεσσάρων λεπτών (1000) μέτρων από την οδό Λακωνικής ενοικιάζεται διαμέρισμα δύο (2) υπνοδωματίων 100m2 .

Το ισόγειο διαμέρισμα διαθέτει θέση πάρκινγκ ακριβώς έξω από το διαμέρισμα καθώς και αποκλειστική χρήση αύλειου χώρου με βεράντα και γκαζόν.

Διαθέτει άνετους χώρους με ενιαίο σαλόνι κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια (Master υπνοδωμάτιο με θέα στον κήπο και en suite μπάνιο) .

A l'intérieur Caractéristiques

Σε αυτό το διαμέρισμα θα λατρέψετε την θέα από τη βεράντα, το σαλόνι και το master υπνοδωμάτιο προς τη θάλασσα και τον κήπο. Το τριάρι διαμέρισμα διαθέτει σαλόνι με τραπεζαρία (χωρίς καναπέ), κουζίνα με ψυγείο και φούρνο, δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες και μπάνια με πλυντήριο ρούχων.

Για την ψύξη και θέρμανση του διαμερίσματος υπάρχουν τρία (3) κλιματιστικά σε σαλόνι και υπνοδωμάτια. Για το ζεστό νερό χρήσης υπάρχει ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.

Το διαμέρισμα δεν έχει χρέωση κοινόχρηστων και ενοικιάζεται για μακροχόνια ενοικίαση.

Photos Appartement :

Caractéristiques Propriété

L'énergie classe

PEA_C

A l'intérieur Caractéristiques

Externe Caractéristiques

Το ισόγειο διαμέρισμα διαθέτει  πάρκιγνκ εμπρός από το διαμέρισμα. Έχει αποκλειστική χρήση αύλειου χώρου με καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα και την Καλαμάτα.

Localisation sur la carte

Je suis intéressé par le bien

Planifiez une visite du bien ou demandez-nous de vous contacter pour plus d'informations. La demande n'est pas contraignante en ce qui concerne la visite du bien. Dès réception de votre demande, nous vous contacterons directement.

DISPONIBLE AUPRÈS DE :

ELITE REAL ESTATE KALAMATA - AGENCE IMMOBILIÈRE

Agence immobilière Kalamata
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

fr_FR