ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ - HAS BEEN RENTED

Ενοικίαση Ρετιρέ γκαρσονιέρα Καλαμάτα 38 τ.μ

Δείτε ακίνητα με στόχο τη πώληση ή ενοικίαση. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 370,= / $ 393.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Beschreibung der Immobilie

Σε απόσταση λίγων λεπτών από την παραλία Καλαμάτας και 5 λεπτών από την κεντρική πλατεία Καλαμάτας διατίθεται προς ενοικίαση επιπλωμένη ρετιρέ γκαρσονιέρα 38 τ.μ με 100 τ.μ μπαλκόνι. 

Το ρετιρέ διαμέρισμα 6ου ορόφου, είναι διαθεσιμο για την περίοδο 10/09 έως 10/07. Βρίσκεται 3 λεπτά οδήγης από το κέντρο της Καλαμάτας και αντίστοιχή απόσταση από την παραλία Καλαμάτας στην οδό Ναυαρίνου.

Η ρετιρέ γκαρσονιέρα με νότιο προσανατολισμό έχει θέα προς τη θάλασσα και τον Ταύγετο. Διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και ξεχωριστό χώρο για κουζίνα και καθιστικό. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας διατίθεται parking για τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας. 

Κατάλληλο για ενοικίαση από ένα μισθωτή. * Η τιμή ενοικίασης δεν περιλαμβάνει λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και τυχόν σύνδεσης στο Internet.

Eigenschaften der Immobilie

Energieklasse: H

ΠΕΑ_Ζ

Short Url for this page
greek.is/2015

Innere Merkmale

Äußere Merkmale

H γκαρσονιέρα διαθέτει  βεράντα 100 τ.μ με τέντα και θέα προς τη θάλασσα. Στη βεράντα υπάρχει τραπέζι και καρέκλες. Ο δρόμος εμπρός από την γκαρσονιέρα είναι ήσυχος και ακούγεται ελάχιστα ο ήχος από την οδό Φαρών. Διαθέσιμο parking για τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας.

Standort auf der Karte

* Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου

Ich bin interessiert an der Immobilie

Vereinbaren Sie einen Besichtigungstermin oder bitten Sie uns, Sie für weitere Informationen zu kontaktieren. Die Anmeldung ist für die Besichtigung der Immobilie nicht verbindlich. Sobald wir Ihre Bewerbung erhalten haben, werden wir Sie direkt kontaktieren.

VERFÜGBAR AB:

ELITE REAL ESTATE KALAMATA - IMMOBILIENBÜRO

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928

de_DE