Πώληση αγροτεμάχιο Βασιλίτσι Κορώνης #2208 | ELITE

Πώληση αγροτεμάχιο Βασιλίτσι (Κορώνη)

€ 340.000,= / $ 370,260.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο Βασιλίτσι Κορώνης αγροτεμάχιο 8586 τ.μ με πρόσωπο δουλείας διόδου 110 μέτρων και θέα τη θάλασσα από το ύψος του εδάφους.

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο με απεριόριστη θέα, είναι σχεδόν επίπεδο και κατάλληλο για εξοχική ή μόνιμη κατοικία σε απόσταση 300 μέτρων από τη θάλασσα.

Επιπλέον, θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε ένα σύμπλεγμα τουριστικών κατοικιών ή ένα πολυτελές θέρετρο που θα  απολαύσουν οι επισκέπτες ένα ήρεμο και γραφικό περιβάλλον.

Βρίσκεται 6 λεπτά από την καταπληκτική παραλία αμμούδι και 13 λεπτά από το κέντρο της Κορώνης με τα παραδοσιακά ταβερνάκια.

Υψόμετρο εδάφους: ενενήντα τέσσερα μέτρα (94 μ.)

Tag: Πώληση, αγροτεμάχιο, Βασιλίτσι, Κορώνη

Όροι δόμησης

Εκτός ορίων οικισμού Δ.Δ Βασιλιτσίου Δ. Κορώνης Ν.Μεσσηνίας.

Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 8586 μ2,
Δόμηση 281 τ.μ
Κάλυψη  281 τ.μ
Μέγιστο ύψος 7,5 μ. με αριθμό ορόφων 2.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Βασιλίτσι, αναφερόμενο επίσημα ως Βασιλίτσιον, είναι ημιορεινός οικισμός κοντά στην Κορώνη και υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο με πρόσωπο  τσιμεντένια οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Κορώνη 13 λ,  9 χμ.
  • Παραλία αμμούδι 3 λ,  800 μ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  60 λ,  52 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 63 λ, 53 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2208

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el