Πώληση οικοπέδου - αγροτεμαχίου Αχλαδοχώρι- ( 8000 μ2.)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Οικόπεδο - αγροτεμάχιο προς πώληση στην περιοχή Αχλαδοχώρι Μεσσηνίας.

Πώληση οικοπέδου Αχλαδοχώρι

Έκταση 8000 μ2

€ 170.000,= / $ 181,203.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Προς πώληση στην περιοχή Αχλαδοχώρι Μεσσηνίας, θέση Χελωναριά λίγα λεπτά από την παραθαλάσσια πόλη του Πεταλιδίου και πριν την τουριστικά διαρκώς αναπτυσσόμενη περιοχή Χράνων Μεσσηνίας οικοδομήσιμη έκταση 8000 τ.μ με μέγιστη δόμηση 280 τ.μ.
Το έδαφος υπερυψωμένο, ελαφρώς επικλινές, προσφέρει σίγουρα ανεμπόδιστη θεά προς τη θάλασσα από ισόγειο ή όροφο κατοικίας. Ιδανικό για παραθεριστική κατοικία ή για τουριστική εκμετάλλευση. 
Είσοδος στο οικόπεδο από 2 δρόμους και 2 πλευρές του γηπέδου.

Όροι δόμησης:

  • Περιοχή Μικτής Τουριστικής και Αγροτικής Ανάπτυξης – ΖΗ
  • Το ανατολικότερο τμήμα του γηπέδου βρίσκεται σε απόσταση 360μ. από τη θάλασσα.
  • Μέγιστη δόμηση 280 τ.μ
 • ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΖΩΝΗ NATURA Ή ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΔΕΗ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.

Video οικοπέδου Αχλαδοχώρι ( Πεταλίδι ):

Αναπαραγωγή Βίντεο

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Αχλαδοχώρι είναι χωριό του Δήμου Μεσσήνης, ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και έχει 135 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011.

Το Αχλαδοχώρι ανήκει στην Κοινότητα Αχλαδοχωρίου και υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου. Βρίσκεται σε υψόμετρο 269 μέτρων και μέχρι το 1927 ονομαζόταν Χαϊκάλι. Απέχει 3,5 χιλιόμετρα από το Καλαμάκι και την παραλία και 9 χιλιόμετρα από το Πεταλίδι.

Η τοποθεσία της παραπάνω έκτασης  είναι προσβάσιμη από άσφαλτο και μικρό κομμάτι 50 μέτρων τσιμεντένιου δρόμου. Το οικόπεδο έχει πρόσβαση από 2 δρόμους με κύρια είσοδο βόρια του οικοπέδου.

Τοποθεσία – αποστάσεις:

 • Πλατεία Καλαμάτας 7 λ,  5,4 χμ.
 • Οργανωμένη παραλία 3 λ,  1,2 χμ.
 • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  30 λ,  24,3 χμ.
 • Νοσοκομείο Καλαμάτας 35λ, 28 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2036

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

Πώληση οικοπέδου Αχλαδοχώρι (Πεταλίδι) #2036

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.