Πώληση μεζονέτας Βέργα (Καλαμάτα)

Αυτόνομη μεζονέτα με απεριόριστη θέα στην περιοχή Κάτω Βέργα Καλαμάτα 60 τ.μ προς πώληση. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

Πώληση μεζονέτας Βέργα (Καλαμάτα) | 60 Τ.Μ #2039
€ 179.000,= / $ 190,796.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Καταπληκτική εξοχική κατοικία 2 επιπέδων στην κάτω Βέργα Καλαμάτας (Μεσσηνία). Η μεζονέτα βρίσκεται σε περιοχή με τουριστικά συγκροτήματα και προσφέρει “φωλιά” διακοπών για καλοκαίρι και χειμώνα. 

* Η θέα προς τη θάλασσα είναι μοναδική από κάθε παράθυρο, μπαλκονόπορτα, γωνία του σπιτιού… 

Η μοναδική μεζονέτα προς πώληση στην περιοχή της Βέργας Καλαμάτα, δίνει τη δυνατότητα σε 60 τετραγωνικά μέτρα κατοικίας και τον έξω χώρο, να έχετε: 2 τζάκια, 2 μπάνια, μεγάλο χώρο κουζίνας, μεγάλο υπνοδωμάτιο, σοφίτα (ξενώνας) για 2πλό στρώμα, μεγάλο χώρο στο εμπρός μέρος του ισογείου, μεγάλο μπαλκόνι στο υπνοδωμάτιο. 

Εξωτερικά, χώρο για καυστήρα, ηλιακό, καθώς και χώρο για μπάρμπεκιου, πισίνας κτλ. 

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Διάταξη δωματίων

Κουζίνα
Ευρύχωρη κουζίνα με χώρο για κουζίνα, ψυγείο.
Σαλόνι 1
Με τζάκι, ντουλάπα ρούχων ή αποθηκευτικό χώρο, θέα από το παράθυρο προς τη θάλασσα.
Μπάνιο κάτω
Μεγάλο μπάνιο με χώρο για πλυντήριο ρούχων.
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο με μπαλκονόπορτα στο επάνω μπαλκόνι, τζάκι, μπάνιο, 2 παράθυρα, θέση για σώματα καλοριφέρ ή aircondition.
Σοφίτα
Ξενώνας με χώρο για διπλό στρώμα για φιλοξενία διακοπών!
Μπάνιο επάνω
Ευρύχωρο μπάνιο για το υπνοδωμάτιο και τους επισκέπτες της σοφίτας.
Previous
Next

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα έχει απεριόριστη θέα σε όλο το Μεσσηνιακό κόλπο. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος για πάρκινγκ λίγα μέτρα από τη μεζονέτα. Οι εξωτερικοί χώροι ικανοποιούν ανάγκες χώρου για μπάρμπεκιου τζακούζι κτλ. 

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μεζονέτα Βέργα (Καλαμάτα)

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

Πώληση μεζονέτας Βέργα (Καλαμάτα) | 60 Τ.Μ #2039

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.