Πώληση συγκρότημα διαμερισμάτων #2211 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση Ξενοδοχείο Αίπεια (Μεσσηνία)

Συγκρότημα 10 διαμερισμάτων προς πώληση. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού για την υπόδειξη του συγκροτήματος διαμερισμάτων!

€ 830.000,= / $ 900,052.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση συγκρότημα 10 διαμερισμάτων σε δύο κτήρια δίπλα στη θάλασσα (110 μέτρα από την αμμουδία) ,  μεταξύ Χράνων Μεσσηνίας και Αγίου Ανδρέα στην Αίπεια Μεσσηνίας. Τα κτήρια είναι ημιτελή με σκοπό της διαμόρφωση με υλικά και χρώματα της επιλογής απο τον νέο ιδιοκτήτη. Δυνατότητα για πισίνα μέχρι 8μ*12μ.

Συγκεκριμένα πωλούνται τα δύο κτήρια των παρακάτω φωτογραφιών (στο στάδιο που εμφανίζονται) με συνολικό εμβαδόν κτηρίων 400 τ.μ και συνολικό εμβαδόν οικοπέδου 2271 τ.μ.

Τα δωμάτια αποτελούνται από καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Επιπλέον βοηθητικές αποθήκες βρίσκονται κάτω απο το κλιμακοστάσιο. Υπάρχει βεράντα ανεξάρτητης εισόδου για κάθε διαμέρισμα καθώς και βεράντα στο καθιστικό για καθένα απο αυτά. Το έτος άδειας είναι το 2005 και η κατασκευή βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης και της διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου.
*Στην παραπάνω τιμή παραδίδονται ως έχουν.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες συγκροτήματος:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

Υπο κατασκευή δεν απαιτείται ενεργειακό πιστοποιητικό.

Short Url for this page
greek.is/2211

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Πάρκινκ εντός του οικοπέδου των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Χώρος για παιδική χαρά, πισίνα άλλες κατασκευές υπηρεσιών για τα διαμερίσματα. Δίπλα στη θάλασσα.

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση συγκρότημα διαμερισμάτων

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el