Πώληση οικόπεδο Βέργα Καλαμάτας- ( 3000 μ2.)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Οικόπεδο - αγροτεμάχιο προς πώληση στην περιοχή Βέργα Μεσσηνίας.

Πώληση οικόπεδο Βέργα Καλαμάτας

Έκταση 3000 μ2

€ 0,= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Προς πώληση στη Βέργα του δήμου Καλαμάτας λίγα λεπτά από τη θάλασσα και το κέντρο της Καλαμάτας οικόπεδο με άδεια οικοδομής 119 τ.μ κατοικία με πανοραμική θέα προς τον Μεσσηνιακό κόλπο. Ιδανικό για παραθεριστική κατοικία ή για τουριστική εκμετάλλευση. 
Περιμετρικά του οικοπέδου υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα ανέγερσης νέων εξοχικών κατοικιών μεγάλης αξίας, κάτι το οποίο δίνει αξία στην επένδυση αγοράς του οικοπέδου.

Όροι δόμησης:

    • Το παραπάνω ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις με άδεια οικοδομής του 2012 που προβλέπει την ανέγερση διώροφης κατοικίας με υπόγειο και στέγη από λιθοδομή.
    • Απόσταση γεωτεμαχίου από ακτογραμμή 815 μέτρα.
  • ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΖΩΝΗ NATURA Ή ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΔΕΗ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.

Video οικοπέδου Βέργα ( Καλαμάτα ):

Αναπαραγωγή Βίντεο

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Βέργα είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 2.125 κατοίκων, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Διοικητικά ανήκει στην Κοινότητα Βέργας και υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο. 14 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας και 5 λεπτά από τον κεντρικό δρόμο Καλαμάτας Αρεόπολη.

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Πλατεία Καλαμάτας 12 λ,  5,7 χμ.
  • Οργανωμένη παραλία 3 λ,  1,2 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  20 λ,  16,8 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 21 λ, 14,2 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2045

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.