Πωλήσεις οικοπέδων Μικρή Μαντίνεια (Καλαμάτα) | ELITE REAL ESTATE #2160

Πώληση οικόπεδο Μικρή Μαντίνεια (Καλαμάτα)

€ 110.000,= / $ 115,159.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Μικρή Μαντίνεια Καλαμάτας,  γωνιακό οικόπεδο εντός της πολεοδομικής μελέτης επέκτασης του οικισμού Μικρής Μαντίνειας. Κάτάλληλο για κατασκευή κατοικίας 240 τ.μ

Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για κατασκευή κατοικίας ή κατοικιών για τουριστική εκμετάλλευση με θέα τη θάλασσα και προσανατολισμό Ανατολικό και Δυτικό.

Ανατολικά του οικοπέδου με πρόσωπο είκοσι δύο μέτρα υπάρχει δημοτική οδός πλάτους πέντε μέτρων και βόρια δέκα επτά μέτρα δημοτική οδός με πλάτος τεσσάρων μέτρων.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, οικοδομήσιμο, Μικρή Μαντίνεια, Καλαμάτα, Πώληση μικρή μαντίνεια

Όροι δόμησης

Το οικόπεδο βρίσκεται εντός της προτεινόμενης πολεοδομικής μελέτης με επέκταση του οικισμού Μικρής Μαντίνειας. Δεν βρίσκετε σε ζώνη Natura και σε αρχαιολογικό χώρο. Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 404 μ2, 
Δόμηση 240 τ.μ.
Καλυψη
..%
Ύψος κτίσματος
  7,50 μ. με αριθμό ορόφων 2.
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικόπεδο Μικρή Μαντίνεια

Φωτογραφίες οικοπέδων:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Μικρή Μαντίνεια είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 676 κατοίκων, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Διοικητικά ανήκει στην Κοινότητα Μικράς Μαντινείας και υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτα 12 λ, 8 χμ.
  • Θάλασσα – Παραλία 2 λ, 800 μ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 21 λ, 19 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2160

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el