Πώληση οικόπεδο και αγροτεμάχια Δώριο (Μεσσηνία)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Πώληση οικόπεδο - αγροτεμάχια Δώριο (Μεσσηνία) #2065

Πώληση οικόπεδο και 2 αγροτεμάχια στο Δώριο (Μεσσηνία)

Έκταση 14200 μ2

€ 55.000,= / $ 59,813.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Προς πώληση στην περιοχή Δώριο Μεσσηνίας,  οικόπεδο και 2 Αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 14200 τ.μ. Το οικόπεδο συνολικής έκτασης 2311 τ.μ. εντός οικισμού με συντ.  δόμησης 0,8 , και συντ. κάλυψης  0,4 μέγιστο ύψος 7,50 μ, και για τα εντός της ζώνης του σχεδίου πόλης συντ. δόμησης 0,2 , συντ. κάλυψης  0,2.  Πρόσοψη 120 μ., άρτιο, οικοδομήσιμο. Η υπόλοιπη έκταση του αγροτεμαχίου 12000 τ.μ. είναι ελαιώνας, με απεριόριστη θέα προς δάσος και βουνό,  Δυνατότητα αξιοποίησης για μόνιμη ή παραθεριστική κατοικία σε περιοχή με διαρκώς αυξητική τάση παραθεριστικών κατοικιών.

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ
Κάλυψη 40%
Δόμηση: 0,8

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Δώριο είναι οικισμός του νομού Μεσσηνίας, που ανήκει από το 2011 σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης στο δήμο Οιχαλίας. Παλαιότερα ήταν η έδρα του δήμου Δωρίου. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 200 μέτρων. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, το Δώριο είχε 915 κατοίκους.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και λίγα μέτρα χωματόδρομο. Βρίσκεται στην αρχή της εισόδου του οικισμού Δώριο και λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία του Δώριου.  

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Καλό νερό παραλία 17 λ,  15 χμ.
  • Καλαμάτα 35 λ,  40 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  30 λ,  32 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 25 λ, 25 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2065

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el