Πώληση μεζονέτα Αγ. Φλώρος (Μεσσηνία)

Προς πώληση μεζονέτα 115 τ.μ μαζί με οικόπεδο 530 τ.μ. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

Πώληση μεζονέτα Αγ. Φλώρος (Μεσσηνία) | ELITE #2079
€ 100.000,= / $ 106,590.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Πώληση μεζονέτα Αγ. Φλώρος (Μεσσηνία)

Προς πώληση στο Αγ. Φλώρο Μεσσηνίας – πολυτελής μεζονέτα 2 επιπέδων 115 τ.μ σε οικόπεδο 237 τ.μ. Η μεζονέτα στον ισόγειο χώρο έχει το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι και μπαλκονόπορτα με έξοδο στην ανατολική βεράντα, ένα ξεχωριστό χώρο για επέκταση σαλονιού ή ξενώνα, wc, κουζίνα με έξοδο στο πίσω μπαλκόνι και στο μπάρμπεκιου.

Η σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο με μεγάλο προθάλαμο για τα 2 υπνοδωμάτια. Από όλες τις μπαλκονόπορτες καθώς και τα παράθυρα υπάρχει ανοιχτή θέα. 

Η αυλή, με πλάκες πέτρας πέτρινους διαδρόμους και κολώνες διαθέτει ανατολικά χώρο  καθώς και ζαρντινιέρες με λουλούδια για εποχική δροσιά και ομορφιά. 

Το σπίτι διατίθεται στην τιμή των 100.000€ μόνο με τις ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα ψυγείο) και χωρίς κανένα από τα υπόλοιπα έπιπλα και διακοσμητικά. Μπορεί να γίνει διακανονισμός τιμής για κάποια από αυτά. Επίσης στην τιμή των 100.000€ διατίθεται και ένα οικόπεδο 530 τ.μ λίγα μέτρα από την κατοικία. 

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Διάταξη δωματίων

Σαλόνι
Με τζάκι και άμεση πρόσβαση σε extra χώρο ξενώνα.
Κουζίνα
Οι ηλεκτρικές συσκευές θα παραμείνουν με την πώληση.
WC
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Προθάλαμος υπνοδωματίων
Μπάνιο επάνω
Previous
Next

Short Url for this page
greek.is/2079

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν διάδρομοι που οδηγούν στο μπάρμπεκιου στην σκεπαστή βεράντα. Ο εξωτερικός χώρος είναι περιφραγμένος με μάντρα και πλέγμα στο πίσω μέρος. 

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μεζονέτα Αγ. Φλώρος

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

Πώληση μεζονέτα Αγ. Φλώρος (Μεσσηνία) | ELITE #2079

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.