Πώληση οικοπέδου Φοινίκη (Μεθώνη)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Πώληση οικοπέδου Φοινίκη (Μεθώνη) | ELITE #2080

Πώληση οικοπέδου Φοινίκη (Μεθώνη) | ELITE

Έκταση 1018 μ2

€ 55.000,= / $ 57,882.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Προς πώληση στη Φοινίκη του δήμου Πύλου Νέστορος λίγα λεπτά από τη θάλασσα και το κέντρο της Μεθώνης Μεσσηνίας γωνιακό οικόπεδο προσόψεως 1018 τ.μ με άρτιο και οικοδομήσιμο. Ιδανικό για παραθεριστική κατοικία ή για τουριστική εκμετάλλευση. 
Περιμετρικά του οικοπέδου υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα ανέγερσης νέων εξοχικών κατοικιών, κάτι το οποίο δίνει αξία στην επένδυση αγοράς του οικοπέδου.

10 ΛΕΠΤΑ (9 km) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ

Η Φοινικούντα είναι ένα όμορφο και ήσυχο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο της Μεσσηνίας πίσω ακριβώς από μεγάλη αμμουδιά με ωραία άμμο και καθαρά νερά.
Η Φοινικούντα είναι ότι καλύτερο για διακοπές μακριά από το άγχος, δίπλα στη πανέμορφη αμμουδιά της, την γαλήνια τοποθεσία αλλά και τις ωραίες και μεγάλες παραλίες που βρίσκονται λίγο πριν και λίγο μετά από τον οικισμό όπως οι Μαυροβούνι, Λούτσα, Λάμπες και αρκετές ακόμα.

Όροι δόμησης (Εντός οικισμού:

Το παραπάνω ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις

Αρτιότητα 500 μ
Δόμηση 400,00 τ.μ
Κάλυψη 70%
Ύψος 7,50 μ – 2 όροφοι

  • ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΖΩΝΗ NATURA Ή ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΔΕΗ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.

Video - οικόπεδο Φοινίκη (Μεθώνη):

Play Video about Πώληση οικοπέδου Φοινίκη (Μεθώνη) | ELITE #2080. Λίγα λεπτά από τη θάλασσα και το κέντρο της Μεθώνης γωνιακό οικόπεδο 1018 τ.μ

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Φοινίκη βρίσκεται βορειοανατολικά της Μεθώνης, από την οποία απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα και βορειοδυτικά από την Φοινικούντα, από την οποία απέχει περίπου 9 χιλιόμετρα. Έχει υψόμετρο 120 μέτρα και απέχει 3 περίπου χιλιόμετρα από τη θάλασσα.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο. Έχει είσοδο και από το δρόμο της Πύλου- Μεθώνης και από την επαρχιακή οδό Μεθώνης Φοινικούντας. 

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Μεθώνη 6 λ,  5,7 χμ.
  • Φοινικούντα 10 λ, 9 χμ.
  • Οργανωμένη παραλία 7 λ,  6,5 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  65 λ,  57 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2080

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

Πώληση οικoπέδου Φοινίκη (Μεθώνη) | ELITE #2080

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.