Πώληση διαμέρισμα Μελιγαλάς (Μελιγαλά) #2096 | ELITE

Πώληση διαμέρισμα Μελιγαλάς

€ 75.000,= / $ 79,853.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση 3 άρι ισόγειο οροφοδιαμέρισμα στο Μελιγαλά Μεσσηνίας στο κέντρο της πόλης. Το διαμπερές διαμέρισμα 93 τ.μ επιπλέον 4 τ.μ αποθήκη σε οικόπεδο 329 τ.μ βρίσκετε λίγα μέτρα από το κέντρο του Μελιγαλά και δίπλα σε όλα τα καταστήματα, καφέ, super market, δημόσιες υπηρεσίες κ.α. Είναι στο στάδιο της αποπεράτωσης και δίνεται στην τιμή των 85.000€

Tags: Πώληση διαμερίσματος Μελιγαλάς Μεσσηνίας

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικά έχουμε την κύρια είσοδο με άμεση πρόσβαση στο σαλόνι και το τζάκι και τη μπαλκονόπορτα, προς την εμπρός βεράντα του διαμερίσματος. Δεξιά και στο πίσω μέρος του διαμερίσματος υπάρχουν τα 2 υπνοδωμάτια με έξοδο στην πίσω βεράντα το μπάνιο και την κουζίνα. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κατοικίας:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Ο Μελιγαλάς είναι κωμόπολη του νομού Μεσσηνίας. Βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Μεσσηνίας και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό και αγροτικό κέντρο της περιοχής. Χτισμένο στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στην αριστερή όχθη του Παμίσου, σε εύφορη κοιλάδα.

Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται από άσφαλτο. 

Ενεργειακή Κλάση

ENERGY CLASS

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Μελιγαλά 1 λ,  200 μ.
  • Καλαμάτα 25 λ, 30 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 20 λ, 21 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2096

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση διαμέρισμα Μελιγαλάς

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el