Πώληση διαμέρισμα Καλαμάτα ( Κέντρο - Παραλία) #2182 | ELITE

Δείτε το πολυτελές διαμέρισμα προς πώληση στην Καλαμάτα

€ 370.000,= / $ 405,113.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στην πόλη της Καλαμάτας πολυτελές διαμέρισμα  υπερυψωμένου πρώτου ορόφου, σε εξαιρετικής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης πολυκατοικία εκατόν εξήντα εννέα τετραγωνικών μέτρων.

Το διαμέρισμα διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής εντός της κατοικίας καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους.

Το γωνιακό διαμέρισμα διαθέτει ηχομόνωση με διπλά κουφώματα αλουμινίου, άνετους χώρους εντός και εκτός του διαμερίσματος με μεγάλους ημιυπαίθριους χώρους και εξώστες.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο στην πόλη της Καλαμάτας. Δίνει τη δυνατότητα για άμεση πρόσβαση στο κέντρο καθώς και στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας με χρήση ή όχι μεταφορικού μέσου. Καταστήματα λιανικής, super market, δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία μερικά λεπτά απο το πολυτελές διαμέρισμα.

Tags: Πώληση, διαμέρισμα, Καλαμάτα, διαμερίσματα προς πώληση Καλαμάτα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στο διαμέρισμα γίνεται από μεγάλο σκεπαστό αίθριο κοινόχρηστο χώρο. Το διαμέρισμα διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια καθώς και επιπλέον δωμάτιο ως χώρο γραφείου – αποθήκης – υπνοδωματίου ή Playroom. Τα τέσσερα δωμάτια εξυπηρετούνται από δύο λουτρά.

Ο χώρος του μεγάλου καθιστικού με το τζάκι και την τραπεζαρία θα σας καθηλώσει. Η οροφή με κρυφό φωτισμό, spot και night sky led θα σας ενθουσιάσει.

Στην κουζίνα (εταιρίας Berloni) ο άνετος χώρος ενιαίος με το μικρό καθιστικό και η έξοδος στο μεγάλο ημιυπαίθριο με εξώστη δίνει μια άνεση χώρου και κινήσεων σε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα.

Τα υλικά κατασκευής με δρύινα πατώματα στα υπνοδωμάτια, λευκό μάρμαρο Κοζάνης στους υπόλοιπους χώρους, επώνυμες ντουλάπες (Berloni) σε δωμάτια και διαδρόμους, καθώς και επιπλέον εγκαταστάσεις (συναγερμός, δορυφορική, κλιματισμός, τέντες) σας επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μια θαυμάσια κατοικία σε μια βολική τοποθεσία που μπορείτε να αποκτήσετε.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες διαμέρισμα Καλαμάτα:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο στην πόλη της Καλαμάτας. Δίνει τη δυνατότητα για άμεση πρόσβαση στο κέντρο καθώς και στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας με χρήση ή όχι μεταφορικού μέσου. Καταστήματα λιανικής, super market, δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία μερικά λεπτά απο το πολυτελές διαμέρισμα.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 3 λ, 1000 μ.
  • Παραλία Καλαμάτας 3 λ, 1000 μ.

Short Url for this page
greek.is/2182

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση διαμέρισμα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el