Πώληση αγροτεμάχιο Βασιλίτσι (Κορώνη)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Πώληση οικόπεδο Βασιλίτσι (Κορώνη) - Καλαμάκι

Πώληση αγροτεμάχιο Βασιλίτσι (Κορώνη)

Έκταση 5146 μ2

€ 120.000,= / $ 127,764.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Προς πώληση στο Βασιλίτσι Κορώνης περιοχή Φανερωμένη (Καλαμάκι), ΑΡΤΙΟ & ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ αγροτεμάχιο επικλινές με θέα προς την παραλία Καλαμάκι. Η έκταση απέχει μόλις 490 μέτρα από τη θάλασσα και 5 λεπτά από τη μαγευτική παραλία αμμούδι της Κορώνης. Έχει αρτιότητα κατά παρέκκλιση για δόμηση κατοικίας  220 τ.μ με μέγιστο αριθμό ορόφων 2 (7,5 μέτρα + στέγη). Η συνολική επιφάνεια, 5146 τ.μ επιτρέπει την κατασκευή κατοικίας με πρόσωπο στο δρόμο. Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη ανοικοδόμηση από τουριστικές – παραθεριστικές κατοικίες που κάνει την αγορά του πραγματική επένδυση. 
Δείτε άλλα ακίνητα στην περιοχή #2083, #2082 #2081.

Βρίσκεται εκτός σχεδίου, εκτός ορίων οικισμού Τ.Κ. Βασιλιτσίου, Δ.Ε. Κορώνης στην θέση “Καλαμάκι” εντός ΣΧΟΟΑΠ Κορώνης, (ενα τμήμα εντός : Τομέα ΠΟ: Περιοχές Απόλυτου Προστασίας Ορεινών και Δασικών Περιοχών και Περιοχών Φυσικού κάλλους και ένα τμήμα εντός TH: Περιοχές Μικτής Τουριστικής και Αγροτικής Ανάπτυξης), της Δ.Ε. Κορώνης, του Δήμου Πύλου-Νέστορος, της Π.Ε. Μεσσηνίας.
Είναι άρτιο κατά παρέκκλιση και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξει και ισχύουν οι όροι και οι περιορισμοί της ζώνης ΤΗ.
• Δεν οφείλει εισφορά σε γη και χρήμα
• Εντός του αγροτεμαχίου δε διέρχονται αναέριες γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης της ΔΕΗ, ή αγωγός φυσικού αερίου.
• Υπάρχει νερό και ρεύμα για χρήση σε νέα κατοικία στην περιοχή.

Φωτογραφίες περιοχής αγροτεμαχίου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Φανερωμένη, είναι παραθαλάσσιο χωριό σε υψόμετρο 74 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού Μεσσηνίας.  Διοικητικά ανήκει στην Κοινότητα Βασιλιτσίου, της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης, του Δήμου Πύλου – Νέστορος, της Περιφέρειας Πελοποννήσου,

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και μερικά μέτρα τσιμεντόδρομο και χωματόδρομο. Το σημείο καθώς και το μέγεθος του οικοπέδου δίνει δυνατότητα για ιδιωτική πολυτελή μονοκατοικία με απεριόριστη θέα.

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Κέντρο Κορώνη 14 λ,  10 χμ.
  • Παραλία αμμούδι 5 λ,  1,5 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  62 λ,  54 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 65 λ, 55 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2084

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.