Πωλήσεις οικοπέδων Λαίικα (Καλαμάτα) Κωδ. 2179

Πωλήσεις οικοπέδων Λαίικα (Καλαμάτα)

€ 55.000,= / $ 60,220.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στα Λαίικα Καλαμάτας, τρία άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα που έπειτα από κατάτμηση μπορούν να οικοδομήσουν 133 τ.μ έκαστο.

Τα οικόπεδα είναι κατάλληλα για κατασκευή μονοκατοικιών με διαθέσιμο αύλειο χώρο σε νεόδμητη περιοχή των Λεΐκων.


Τα οικόπεδα απέχουν μόνο πέντε λεπτά από την Καλαμάτα και δυο λεπτά από τον περιφερειακό στην έξοδο προς Λαϊκά. Στα Λαϊκά υπάρχουν διαθέσιμα, φαρμακείο, παντοπωλεία, δημοτικό σχολείο, καφενείο, κομμωτήριο σε απόσταση 1-2 λεπτά από τα οικόπεδα.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, οικοδομήσιμο, Λαίικα, Καλαμάτα, Πώληση οικόπεδο Λαίικα

Όροι δόμησης

Τα οικόπεδο βρίσκονται εντός των ορίων του οικισμού Λαίικα Καλαμάτας. Είναι κατά κανόνα άρτια και οικοδομήσιμα και στην περιοχή έχει εφαρμογή το Εθνικό κτηματολόγιο.

Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχια = 450 -500 μ2, 
Δόμηση 133 τ.μ. / Οικόπεδο
Καλυψη
60%
Ύψος κτίσματος
  7,50 μ. με αριθμό ορόφων 2.
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικόπεδα Λαίικα

Φωτογραφίες οικοπέδων:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Τα Λαίικα είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 715 κατοίκων, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Διοικητικά ανήκουν στην Κοινότητα Λαιίκων και υπάγονται στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτα 5 λ, 2,3 χμ.
  • Θάλασσα – Παραλία 10 λ, 7 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 9 λ, 9 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2179

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el