Πωλήσεις οικοπέδων & αγροτεμαχίων Ανδρούσα (Μεσσηνία)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Αγροτεμάχιο προς πώληση στην περιοχή Ανδρούσα Μεσσηνίας.

Πωλήση 2 αγροτεμαχίων στην Ανδρούσα (Μεσσηνία)

Έκταση 22600 μ2

€ 70.000,= / $ 76,027.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Προς πώληση στην Ανδρούσα Μεσσηνίας 2 έλαιοπερίβολα βιολογικής καλλιέργειας, με συνολικά 300 ελαιόδεντρα με ελιές Κορωνέικες και λίγες Καλαμών. Το αγροτεμάχιο Α είναι συνολικά 13,5 στρέμματα και το αγροτεμάχιο Β είναι 9,5 στρέμματα. Πωλούνται και τα δύο μαζί στην τιμή των 70.000€. 

Περιγραφή ποικιλίας:

    • Η Κορωνέικη είναι μια ελιά από την Ελλάδα που χρησιμοποιείται κυρίως στην παραγωγή ελαιολάδου. Μετά την Arbequina και την Arbosana, οι ελιές της Κορωνέικης είναι από τις πιο κοινές και κατάλληλες για συστήματα υψηλής πυκνότητας σε όλο τον κόσμο.

Video αγροτεμαχίων Ανδρούσα Μεσσηνίας:

Παίξτε βίντεο για Πωλήσεις οικοπέδων & αγροτεμαχίων Ανδρούσα (Μεσσηνία) #2049

Φωτογραφίες αγροτεμαχίων:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Ανδρούσα βρίσκεται βορειοδυτικά από την έδρα του δήμου, την Μεσσήνη από την οποία απέχει περίπου 12 χιλιόμετρα. Έχει υψόμετρο 120 μέτρα και απέχει από τις ακτές του Κόλπου της Μεσσηνίας περίπου 17,5 χιλιόμετρα.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και λίγα μέτρα χωματόδρομου.

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Κέντρο Ανδρούσας 2 λ,  2 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2049

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.