Οικόπεδα πώληση Γιαννιτσάνικα Καλαμάτα

€ 265.000,= / $ 277,429.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στην πόλη της Καλαμάτας και λίγα μέτρα από την οδό Λακωνικής οικόπεδα με εκτός σχεδίου δόμηση άνω των 200 τ.μ κατάλληλα για μόνιμες κατοικίες με μεγάλο περιβάλλοντα χώρο.

Τα οικόπεδα βρίσκονται 5 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας, 3 λεπτά από την παραλία της Καλαμάτας, σε μικρή απόσταση από Super Market, σχολεία και την είσοδο στον νέο περιφερειακό δρόμο.

Η περιοχή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και προσφέρει την ηρεμία της εξοχής και την άνεση της άμεσης πρόσβασης στο κέντρο της πόλης. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετές νεόδμητες κατοικίες και βίλες.

Tag: Πώληση οικοπέδων Γιαννιτσάνικα Καλαμάτα

Όροι δόμησης

ΔΟΜΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Γεωτεμάχιο Α1 = 4611 μ2, Α2 = 4194 μ2
Δόμηση κατοικία  Α1 =212 τ.μ, Α2 = 204 τ.μ
Ύψος κτίσματος
  7,5 μέτρα + 1,20 στέγη
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Τα Γιανιτσάνικα ή Γιαννιτσάνικα είναι περιοχή στον νομό Μεσσηνίας. Διοικητικά υπάγεται στον Δήμο Καλαμάτας της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η πρόσβαση στα οικόπεδα γίνεται από άσφαλτο. Τα οικόπεδα έχουν πρόσωπο σε δημόσιο δρόμο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Καλαμάτας 3 λ,  1,1 χμ.
  • Καλαμάτα 5 λ, 3 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  10 λ,  13 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2139

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el