Πώληση οικόπεδο Αβία (Παλιόχωρα) #2328 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση οικόπεδο Αβία (Παλιόχωρα)

€ 120.000,= / $ 128,628.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε οικόπεδο για αγορά με σκοπό την κατασκευή εξοχικής, μόνιμης κατοικίας ή διαμερισμάτων για τουριστική εκμετάλλευση; Δείτε αυτό το μοναδικό οικόπεδο στην Αβία μόλις λίγα μέτρα από τις καταπληκτικές παραλίες της περιοχής.

Το επίπεδο οικόπεδο 550 τ.μ. βρίσκεται σε υψόμετρο 18 μέτρων πάνω από τη θάλασσα και απέχει 100 μέτρα από την πρόσβαση στον όμορφο κόλπο με τα γαλάζια νερά της περιοχής.

Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για εξοχική κατοικία, μόνιμη κατοικία ή για κατοικίες προς τουριστική εκμετάλλευση.

Η απόσταση του οικόπεδου από το κέντρο της Καλαμάτας είναι 10 χιλιόμετρα. Στην περιοχή υπάρχουν mini market, ταβέρνες, πολλές παραλίες και beach bar.

Tags: Πώληση, οικόπεδο, Αβία, Παλιόχωρα, Παλαιόχωρα, Δ. Μάνη.

Τοπογραφική ενημέρωση

Το οικόπεδο βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού προ 23 ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Δόμηση:  0.8 / 440 τ.μ. οικοδομής
Κάλυψη: 60%
Ύψος κτίσματος max: 7,5  μέτρα + 1,50 στέγη.

*Κύρια πρόσβαση από πεζόδρομο πλάτους 2 μέτρων

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά. 

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Αβία είναι παραλιακό χωριό, με όμορφη παραλία και άπλετη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο που απέχει 10 χλμ. από την Καλαμάτα. Στην σημερινή παραλία της Παλιόχωρας, σε ύψωμα, βρισκόταν το ενετικό κάστρο της Μαντίνειας. Σήμερα, η περιοχή στηρίζεται στον τουρισμό και στην παραγωγή λαδιού. 

 

*Κύρια πρόσβαση από πεζόδρομο πλάτους 2 μέτρων

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Πρόσβαση στην παραλία 1 λ, 100 μ.
  • Πρόσβαση στο κέντρο της Καλαμάτας 15 λ, 10 χλμ.

Short Url for this page
greek.is/2328

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el