Αγροτεμάχιο Εύα Μεσσηνίας (Οικοδομήσιμο)

€ 30.000,= / $ 32,049.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση αγροτεμάχιο στην Εύα Μεσσηνίας, γωνιακό, επίπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο. Ιδανικό για κατασκευή κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης. Πρόσοψη στην Επαρ.Οδ. Μεσσήνης- Ναού Επικούριου Απόλλωνος καθώς και στην 7η επαρχιακή οδό προς Εύα.

Υψόμετρο

  • Υψόμετρο εδάφους: 23,61 μ.

Επενδυτική ευκαιρία για κατοικία ή επαγγελματική χρήση. 

Tag: Αγροτεμάχιο Εύα Μεσσηνίας (Οικοδομήσιμο)

Όροι δόμησης

Αρτιότητα κατά παρέκκλιση επειδή έχει πρόσωπο σε Επαρχιακή οδό και προϋπάρχει της 6/10/1978 σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα κείμενες Πολεοδομικές Διατάξεις.

  • Αγροτεμάχιο = 2759 μ2,
  • Συντελεστής δόμησης  10% (275 τ.μ)
  • Κάλυψη 10%
  • Ύψος κτίσματος 7,5 μ. – όροφοι 2
    ————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video αγροτεμάχιο Εύα

Φωτογραφίες:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Εύα είναι χωριό του Δήμου Μεσσήνης, ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και έχει 483 κατοίκους. Το οικόπεδο απέχει 700 μέτρα από τον οικισμό της Εύας.

Η πρόσβαση στο γωνιακό  αγροτεμάχιο γίνεται από άσφαλτο. 

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Μεσσήνη 7 λ,  7 χμ.
  • Καλαμάτα 15 λ, 16 χμ.
  • Εύα 1 λ, 700 μ.

Short Url for this page
greek.is/2118

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el