Πωληση, οικόπεδο Καλαμάτα ( Καλάμι) #2029 | ELITE

Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα (Καλάμι)

€ 80.000,= / $ 86,784.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε οικόπεδο για κατασκευή μονοκατοικίας με απεριόριστο εξωτερικό χώρο; Δείτε αυτό το οικόπεδο σε οικιστική περιοχή της Καλαμάτας (στην περιοχή Καλάμι).

Το οικόπεδο 1380 τ.μ. έχει πρόσοψη 26 μέτρα σε δημοτική οδό πλάτους 4 μέτρων. Το σημείο του οικοπέδου έχει γρήγορη πρόσβαση στο Αεροδρόμιο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στην Καλαμάτα και την Μεσσήνη.

Το οικόπεδο, είναι κατάλληλο για διώροφη οικοδομή ύψους 7,5 μέτρων με κάλυψη 400 τ.μ.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Καλαμάτα, Οικόπεδο Καλάμι.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Εντός ορίων οριοθετημένου οικισμού Καλαμίου – Κατσίκοβου. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα.

Εντός ΓΠΣ Δήμου Καλαμάτας, δεν εμπίπτει στις διατάξεις περί εισφορών σε γη και χρήμα. Εντός κτηματολογίου. Πρόσοψη 26 μέτρα.

Δόμηση: 400 τ.μ.
Κάλυψη: 60%
Ύψος κτίσματος: 7,5 m.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Βίντεο Οικόπεδο:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το οικόπεδο βρίσκεται σε οικιστική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, 10 λεπτά από το Κέντρο της Καλαμάτας και κοντά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Πρόσβαση στην Καλαμάτα
    10 min, 6,7 km.
  • Πρόσβαση στη Μεσσήνη
    7 min, 5 km.

Short Url for this page
greek.is/2029

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el