Πώληση διαμέρισμα Καλαμάτα

€ 155.000,= / $ 168,144.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία, να αποκτήσετε ένα ενεργειακά αναβαθμισμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με άνετους χώρους. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται μεταξύ των οδών Φαρών και Πλάτωνος και κατασκευάστηκε το 1973.

Το γωνιακό διαμέρισμα έχει πρόσβαση από την Πλάτωνος και βρίσκεται στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας.

Αυτό το διαμέρισμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο προς πώληση μέσω της Elite Real Estate. Αν επιλέξετε να επενδύσετε σε αυτό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την κατοικία και για βραχυχρόνια μίσθωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσετε μια επίσκεψη!

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμπερές διαμέρισμα βρίσκεται στο 4ο όροφο της πολυκατοικίας και έχει πρόσβαση από κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα. Έχει προσανατολισμό νότιο από την πλευρά των υπνοδωματίων με έξοδο σε βοηθητικό μπαλκόνι και βόρειο από την πλευρά του σαλονιού και της κουζίνας με το μεγαλύτερο μπαλκόνι.

Ο χώρος του σαλονιού χωρίζετε με βοηθητικό πάσο από την κουζίνα και στην είσοδο υπάρχει βοηθητικό χώλ. Το διαμέρισμα διαθέτει 3 Air condition και νέο ηλιακό θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό χρήσης. Το εμπρός και πίσω μπαλκόνι διαθέτουν τέντες.

Πάτωμα με μάρμαρο στο σαλόνι, μωσαϊκό την κουζίνα και δρύινα πατώματα στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια.

Η κατοικία έχει πρόσφατα ανακαινιστεί και ενεργειακά με διπλά κουφώματα αλουμινίου. Δίπλα σε Super Market, Φαρμακεία, καταστήματα και καφέ. Εύκολο πάρκινγκ στην περιοχή.

* Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει επίπλωση και ηλεκτρικές συσκευές.

Φωτογραφίες διαμέρισμα Καλαμάτα

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η περιοχή του διαμερίσματος διαθέτει δύο άνετους κεντρικούς δρόμους (Φαρών και Πλάτωνος ) που κάνουν γρήγορη και εύκολη την πρόσβαση στο κέντρο και στην παραλία. Δίπλα σε Super Market, Φαρμακεία, καταστήματα και καφέ.

Πρόσβαση από άσφαλτο από τις οδούς Φαρών και Πλάτωνος.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία “Ναυαρίνου” 4 min,  900 m.
  • Κέντρο Καλαμάτα 2 min,  700 m.

Short Url for this page
greek.is/2330

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση τριάρι Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el