Πώληση διαμέρισμα Ιλίσια (Ζωγράφου) #2317 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση Ιλίσια δυάρι διαμέρισμα (Ζωγράφου)

€ 145.000,= / $ 157,427.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε μεγάλο και ευρύχωρο δυάρι διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία στην περιοχή των άνω Ιλισίων σε ήσυχη γειτονιά της Αθήνας και παράλληλα κοντά στο κέντρο; Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα δίπλα στο Άλσος Ιλισίων (2 λεπτά περπάτημα) με επιφάνεια 64 τ.μ. προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ένα νέο ιδιοκτήτη.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει πρόσβαση χωρίς χρήση μεταφορικού μέσου σε καταστήματα, εστιατόρια, δημόσιες συγκοινωνίες και σχολεία, πανεπιστήμια ( Καποδιστριακό τμήμα ιστορίας και φιλοσοφίας) και χώρους αναψυχής ( Δημοτικό γυμναστήριο Ιλισίων, Γήπεδο Πανεπιστημιουπόλεων) καθιστώντας την κατοικία ιδανική για όσους επιθυμούν την ευκολία και ησυχία της αστικής ζωής.

Σε αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα δεν θα χρειαστεί να ανακαινίσετε τους χώρους του μιας και έχει γίνει πλήρη ανακαίνιση με εξαιρετικής ποιότητας υλικά το 2019. Είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση με γρήγορη απόσβεση της αγοράς.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται από κλιμακοστάσιο και ασανσέρ στον 2ο όροφο του κτιρίου. Το κύριο χαρακτηριστικό διαμερίσματος που το κάνει ξεχωριστό είναι η δυνατότητα του για έξτρα υπνοδωμάτιο στην συνέχεια του χώρου κουζίνας ώστε να μετατραπεί με λίγα έξοδα σε ένα επενδυτικό τριάρι διαμέρισμα ή χώρο γραφείου. Το χαρακτηριστικό αυτό σας προσφέρει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη τιμή ενοικίασης ειδικά στην περίπτωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Το διαμέρισμα διαθέτει χολ σε συνέχεια με το σαλόνι και έξοδο στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με έξοδο στο μπαλκόνι, μια λειτουργική κουζίνα με μεγάλο χώρο τραπεζαρία ή έξτρα δωμάτιο κατόπιν παρέμβασης και ένα μπάνιο (παράθυρο στον ακάλυπτο). Η εξαιρετική διάταξη του χώρου και ο προσανατολισμός του επιτρέπει τη φυσική ροή του φωτός και την άνετη κυκλοφορία αέρα στον εσωτερικό χώρο.

Φωτογραφίες δυάρι Ιλίσια

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Τα Ιλίσια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Δήμου Αθηναίων, ανάμεσα στους Αμπελοκήπους, το Γουδή, του Ζωγράφου, την Καισαριανή, το Χίλτον, τα Κουντουριώτικα και το Παγκράτι.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Άλσος Ιλισίων 1 λ, 300 μ.
  • Καποδιστριακό τμήμα ιστορίας και φιλοσοφίας 3 λ, 400 μ.
  • Μέγαρο Μουσικής Μετρό 15 λ, 1 χλμ.
    Χρόνος χωρίς χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2317

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση διαμέρισμα Ιλίσια

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el