Ενοικίαση Βίλα Καλαμάτα (Γιαννιτσάνικα) #2183 | ELITE

Ενοικίαση Βίλα Καλαμάτα
( Γιαννιτσάνικα)

Βίλα προς μόνιμη ενοικίαση στην Καλαμάτα. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 1.400,= / $ 1,533.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς μόνιμη ενοικίαση στην περιοχή Γιαννιτσάνικα Καλαμάτας πολυτελής επιπλωμένη βίλα εκατόν πενήντα τετραγωνικών μέτρων, 8 λεπτά απο το κέντρο της Καλαμάτας και τη θάλασσα.

Η βίλα αποτελείται από ισόγειο χώρο και υπόγειο χώρο. Εξωτερικά υπάρχει κοινόχρηστος χώρος με πισίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο καθώς και μπάρμπεκιου.

Το οικόπεδο των τεσσάρων στρεμμάτων είναι περιφραγμένο και περιέχει γκαζόν, ελιές και δέντρα.

Η πολυτελής κατοικία με θέα θάλασσα από την πισίνα και τους εξωτερικούς χώρους, αποτελεί μέρος της συνολικής βίλας.

Tags: Ενοικίαση, διαμέρισμα, μεζονέτα, βίλα, θέα θάλασσα.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στην κατοικία γίνεται από το ισόγειο της κατοικίας στην κουζίνα και στο δύο επιπέδων καθιστικό με το τζάκι.

Από το καθιστικό υπάρχει έξοδος προς τον κοινόχρηστο χώρο με το μπάρμπεκιου και την πισίνα. Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με ενδιάμεσο λουτρό.

Στον υπόγειο χώρο της κατοικίας θα βρούμε μικρό χώρο κουζίνας, υπνοδωμάτιο – playroom με έξοδο στον πίσω χώρο της αυλής καθώς και λουτρό με τζακούζι και το χώρο για πλυντήριο και ντουλάπια αποθήκευσης.

Την κατοικία συμπληρώνουν διπλά τζάμια με σίτες, λέβητας πετρελαίου, ηλιακός, δύο aircondition στα επάνω υπνοδωμάτια, δωρεάν γραμμή Ιnternet 100 mbps.

Δεν υπάρχουν κοινόχρηστα στην ενοικίαση καθώς και χρέωση νερού. Δεν συμπεριλαμβάνεται η χρεώση για ηλεκτρισμό στην ενοικίαση.

Το διαμέρισμα προς ενοικίαση αποτελεί τμήμα της βίλας και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαθέσιμοι και στα άλλα 2 διαμερίσματα του κτηρίου.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Δ

Short Url for this page
greek.is/2183

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ ανοικτό στο χώρο του κτήματος της κατοικίας. Αύλειος χώρος και μπάρμπεκιου. Περιφραγμένο οικόπεδο με γκαζόν τεσσάρων στρεμμάτων.

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Ενοικίαση βίλα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el