Ενοικίαση γραφείο Καλαμάτα

Γραφείο – επαγγελματικός χώρος προς ενοικίαση στη Καλαμάτα. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας γραφείο ή επαγγελματικό χώρο!

Περιγραφή ακινήτου

Προς ενοικίαση, επαγγελματική στέγη – γραφείο 85 τ. μ, σε 2 όροφο πολυκατοικίας με επαγγελματικούς χώρους σε κεντρικό σημείο της Αριστομένους. Κατάλληλο για κάθε επαγγελματική στέγη.
Στο χώρο υπάρχει κουζίνα περίπου 8τ.μ καθώς και μπάνιο. Διαθέτει 2 κλιματιστικά , εξαερισμό, ψευδοροφή με φωτιστικά και διαμόρφωση κατάλληλη για διαφορετικές χρήσεις.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρείο, κέντρο αισθητικής, κομμωτήριο γραφεία λογιστών, μηχανικών καθώς και για κάθε άλλη δραστηριότητα.
Στο χώρο υπάρχουν διαθέσιμα έπιπλα (κομμωτηρίου, ρεσεψιόν, χώροι αποθήκευσης, ντουλάπες, ερμάρια) τα οποία μπορούν εφόσον χρειάζονται να παραμείνουν στο χώρο.

Ο επαγγελματικός χώρος είναι φωτεινός και διαθέτει τζαμαρίες και μπαλκόνι τουλάχιστον 15 μέτρων.

* Ενοικίαση γραφείο Καλαμάτα * γραφείο ενοικίαση Καλαμάτα.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Διάταξη χώρων

1 χώρος
Κύριος χώρος εργασίας, φωτεινός με δυνατότητα χωρισμάτων για πολλαπλές θέσεις εργασίας.
2 χώρος
Περίπου 12 τ.μ με πρόσβαση στην κουζίνα και το μπάνιο, μπορεί να χωριστεί εύκολα από τον υπόλοιπο χώρο εργασίας
3 χώρος
Δυνατότητα για κλείσιμο με πόρτα φυσαρμόνικα του 2ου υπερυψωμένου χώρου
4 χώρος
Μπάνιο και διαθέσιμος χώρος κουζίνας, ξεχωριστός από τον κύριο χώρο εργασίας.
Previous
Next

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με τα πόδια ή με αυτοκίνητο με εύκολο παρκάρισμα. Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Short Url for this page
greek.is/2053

Τοποθεσία στο χάρτη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.