Ενοικίαση διαμέρισμα Μικρή Μαντίνεια Καλαμάτας #2255 | ELITE REAL ESTATE

Ενοικίαση διαμέρισμα Μικρή Μαντίνεια 75 τ.μ

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου προς ενοικίαση στην περιοχή της Μικρή Μαντίνειας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 580,= / $ 617.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς ενοικίαση στη Μικρή Μαντίνεια Καλαμάτας διαμέρισμα 75 τ.μ ενός υπνοδωματίου σε άριστη κατάσταση σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών.

Το ευάερο διαμέρισμα με μεγάλο μπαλκόνι και θέα προς την θάλασσα και την αυλή με τους περιποιημένους κήπους και το γκαζόν διατίθεται για μόνιμη ενοικίαση.

Το επιπλωμένο διαμέρισμα βρίσκεται 18 λεπτά οδήγησης από το κέντρο της Καλαμάτας, διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και όλες τις ανέσεις σε ψύξη – θέρμανση.

Δε θα χρειαστεί να συντηρήσετε τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο και δε γίνεται χρέωση κοινόχρηστων για τη συντήρηση του.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το ευρύχωρο δυάρι διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών. Διαθέτει επιπλωμένο υπνοδωμάτιο, μπάνιο με πλυντήριο ρούχων, άνετη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα καθώς και άνετο καθιστικό με επίπλωση και τηλεόραση.

Το διαμέρισμα παρέχει όλες τις ανέσεις τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο με το μεγάλο μπαλκόνι περίπου 40 τ.μ. Μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε το καθιστικό στον κοινόχρηστο χώρο με το γκαζόν.

Εντός του οικοπέδου υπάρχει διαθέσιμη ανοιχτή θέση πάρκινγκ.

Διαθέτει διπλά ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με σήτες.
Για την ψύξη, θέρμανση και το ζεστό νερό χρήσης, υπάρχουν 2 Air condition, αυτονομία πετρελαίου καθώς και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.

*Μικρή χρέωση κοινοχρήστων. * Δυστυχώς το διαμέρισμα δεν μπορεί να φιλοξενήσει κατοικίδιο. *Δεν γίνεται χρέωση νερού από την γεώτρηση του οικοπέδου.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Video Apartment

Short Url for this page
greek.is/2255

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

NO PETS

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Μεγάλος κοινόχρηστος περιβάλλον χώρος με γκαζόν λουλούδια και δέντρα.

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

Ενοικίαση διαμέρισμα Μικρή Μαντίνεια

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el