Ενοικίαση μονοκατοικία Πεταλίδι

Μονοκατοικία προς ενοικίαση στο Πεταλίδι Μεσσηνίας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

Description of property

2 minutes away from Petalidi beach and next to the main square. available for ενοικίαση επιπλωμένη μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας κτισμάτων 164 τ.μ. (υπόγειο – ισόγειο) σε οικόπεδο 143 τ.μ

At the main level 82 sq.m the property consists of a living room with a fireplace, ενιαίο με το χώρο κουζίνας, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο and 2 βεράντες με τέντες. Η κατοικία καθώς και τα έπιπλα και ο εξοπλισμός της είναι σε καινούργια κατάσταση μιας και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για εξοχική κατοικία.

Η κατοικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια ή εξοχική μιας και απέχει λίγα μέτρα από την πλατεία Πεταλιδίου και την θάλασσα.

*Ενοικίαση μονοκατοικία Πεταλίδι * Πεταλίδι ενοικίαση μονοκατοικία

Στον ημιυπόγειο χώρο 82 τ.μ υπάρχει ο καυστήρας θέρμανσης πετρελαίου και αρκετός αποθηκευτικός χώρος. Η πρόσβαση είναι διαθέσιμη από την εμπρός και την πίσω πλευρά της οικίας όπου υπάρχει χώρος με καγκελόπορτα για το αυτοκίνητο.

Η κατοικία διαθέτει διπλά τζάμια, σίτες, 3 κλιματιστικά για όλα τα δωμάτια. Ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, τραπεζαρία, σαλόνι με καναπέδες καθώς και μικρό αποθηκευτικό χώρο δίπλα από την κουζίνα. Η κατοικία μπορεί να ενοικιαστεί με όλο τον εξοπλισμό επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών. Στην ταράτσα υπάρχει διαθέσιμος ηλιακός τριπλής ενέργειας.

Η σκάλα οδηγεί στην ταράτσα.

Characteristics of Property

Layout of rooms

Kitchen
Με επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές
Σαλόνι
Με έξοδο προς την εμπρός βεράντα, τζάκι και άμεση πρόσβαση στην κουζίνα.
Bathroom
Με χώρο για πλυντήριο ρούχων
Bedroom 1
Master υπνοδωμάτιο με διπλό κρεββάτι και ντουλάπες και δικό του μπαλκόνι.
Bedroom 2
Υπνοδωμάτιο με χώρο για 2 κρεβάτια και ντουλάπες.
Previous
Next

Interior characteristics

Exterior characteristics

Το ακίνητο διαθέτει  βεράντα με τέντα δίπλα από την είσοδο. Στη βεράντα υπάρχει τραπέζι και καρέκλες. Ο δρόμος εμπρός από την μονοκατοικία είναι ήσυχος όλες τις εποχές του χρόνου. Υπάρχει βεράντα καθώς και χώρος εντός του οικοπέδου για το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος.

*Ενοικίαση μονοκατοικία Πετάλιδι

Location on the map

Rent μονοκατοικία Πεταλίδι

I am interested in the property

Schedule a visit to the property or ask us to contact you for more information. The application is not binding on your visit to the property. Once we have received your request, we will contact you immediately.

AVAILABLE FROM:

Elite Real Estate Logo new

Elite Real Estate | Real Estate Agency Kalamata
kalamata [at] eliterealestate.gr
+30 2721028928