Πώληση μονοκατοικία Πεταλίδι

See properties for sale. Fill out the interest form to make an appointment with your new home!

Description of property

2 minutes away from Petalidi beach and next to the main square. available for sale a fully furnished house with a total surface area of building 164 m2 on a plot of 225 m2

At the main level 82 sq.m the property consists of a living room with a fireplace, ενιαίο με το χώρο κουζίνας, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο and 2 βεράντες με τέντες. Η κατοικία καθώς και τα έπιπλα και ο εξοπλισμός της είναι σε καινούργια κατάσταση μιας και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για εξοχική κατοικία.

Η κατοικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια ή εξοχική καθώς και για τουριστική εκμετάλλευση μιας και απέχει λίγα μέτρα από την πλατεία Πεταλιδίου και την θάλασσα.

Στον ημιυπόγειο χώρο 82 τ.μ υπάρχει ο καυστήρας θέρμανσης πετρελαίου και αρκετός αποθηκευτικός χώρος. Η πρόσβαση είναι διαθέσιμη από την εμπρός και την πίσω πλευρά της οικίας όπου υπάρχει χώρος με καγκελόπορτα για το αυτοκίνητο.

Η κατοικία διαθέτει διπλά τζάμια, σίτες, 3 κλιματιστικά για όλα τα δωμάτια. Ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, τραπεζαρία, σαλόνι με καναπέδες καθώς και μικρό αποθηκευτικό χώρο δίπλα από την κουζίνα. Η κατοικία μπορεί να πωληθεί με όλο τον εξοπλισμό επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών. Στην ταράτσα υπάρχει διαθέσιμος ηλιακός τριπλής ενέργειας.

Η σκάλα οδηγεί στην ταράτσα με δικαίωμα δόμηση επιπλέον ορόφου.

Characteristics of Property

Layout of rooms

Kitchen
Με επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές
Σαλόνι
Με έξοδο προς την εμπρός βεράντα, τζάκι και άμεση πρόσβαση στην κουζίνα.
Bathroom
Με χώρο για πλυντήριο ρούχων
Bedroom 1
Master υπνοδωμάτιο με διπλό κρεββάτι και ντουλάπες και δικό του μπαλκόνι.
Bedroom 2
Υπνοδωμάτιο με χώρο για 2 κρεβάτια και ντουλάπες.
Previous
Next

Interior characteristics

Exterior characteristics

Το ακίνητο διαθέτει  βεράντα με τέντα δίπλα από την είσοδο. Στη βεράντα υπάρχει τραπέζι και καρέκλες. Ο δρόμος εμπρός από την μονοκατοικία είναι ήσυχος όλες τις εποχές του χρόνου. Υπάρχει βεράντα καθώς και χώρος εντός του οικοπέδου για το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος.

Location on the map

I am interested in the property

Schedule a visit to the property or ask us to contact you for more information. The application is not binding on your visit to the property. Once we have received your request, we will contact you immediately.

AVAILABLE FROM:

Elite Real Estate Logo new

Elite Real Estate | Real Estate Agency Kalamata
kalamata [at] eliterealestate.gr
+30 2721028928