Πώληση κατοικίας Καλαμάτα - Ασπρόχωμα

Πώληση κατοικίας 80 τ.μ Καλαμάτα – Ασπρόχωμα Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

Beschreibung der Immobilie

Προς πώληση στην περιοχή ασπρόχωμα Καλαμάτας, λίγα μέτρα απο το κέντρο της περιοχής Καλάμι και δίπλα από το δρόμο της εθνικής ισόγεια κατοικίας 80 τ.μ με 2 υπνοδωμάτια WC & μπάνιο, σαλόνι με άμεση πρόσβαση στην κουζίνα και τζάκι. Η κατοικία βρίσκετε σε έκταση 4400 τ.μ η οποία δίνει δυνατότητες χρήσης για νέες καλλιέργειες κτηνοτροφική ή άλλη χρήση. 

*Πώληση κατοικίας Καλαμάτα – Ασπρόχωμα

Η μονοκατοικία με σκεπαστή βεράντα μπορεί να διαμορφωθεί σε μία καταπληκτική εξοχική ή μόνιμη κατοικία και μεγάλο περιβάλλοντα χώρο. Είναι προσβάσιμη από άσφαλτο και λίγα μέτρα αγροτικό δρόμο. Η έκταση είναι οριοθετημένη από περίφραξη συρματόπλεγμα και περιέχει 50 ρίζες ελιές κορωνέικες.

*Πώληση κατοικίας Καλαμάτα – Ασπρόχωμα

Eigenschaften der Immobilie

Raumaufteilung der Zimmer

Küche
Σαλόνι
Με έξοδο προς την εμπρός βεράντα, τζάκι και άμεση πρόσβαση στην κουζίνα.
Μπάνιο
Στο χώρο του υπνοδωματίου και WC στο χώρο του σαλονιού
Υπνοδωμάτιο 1
Υπνοδωμάτιο 2
Previous slide
Next slide

Short Url for this page
greek.is/2052

Innere Merkmale

Äußere Merkmale

Το ακίνητο διαθέτει  βεράντα – αυλή σκεπαστή με θέα προς την έκταση του αγροτεμαχίου. Ο εξωτερικός χώρος δίνει δυνατότητα για οποιαδήποτε διαμόρφωση και χρήση για να αποκτήσει τις ανέσεις μιας εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας.

Standort auf der Karte

Verkauf μονοκατοικία Ασπρόχωμα

Ich bin interessiert an der Immobilie

Vereinbaren Sie einen Besichtigungstermin oder bitten Sie uns, Sie für weitere Informationen zu kontaktieren. Die Anmeldung ist für die Besichtigung der Immobilie nicht verbindlich. Sobald wir Ihre Bewerbung erhalten haben, werden wir Sie direkt kontaktieren.

VERFÜGBAR AB:

ELITE IMMOBILIEN KALAMATA - IMMOBILIENBÜRO

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928

de_DE