Ενοικίαση Βίλα Καλαμάτα (Γιαννιτσάνικα) #2183 | ELITE

Ενοικίαση Βίλα Καλαμάτα
( Γιαννιτσάνικα)

Βίλα προς μόνιμη ενοικίαση στην Καλαμάτα. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 1.400,= / $ 1,489.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Beschreibung der Immobilie

Προς μόνιμη ενοικίαση στην περιοχή Γιαννιτσάνικα Καλαμάτας πολυτελής επιπλωμένη βίλα εκατόν πενήντα τετραγωνικών μέτρων, 8 λεπτά απο το κέντρο της Καλαμάτας και τη θάλασσα.

Η βίλα αποτελείται από ισόγειο χώρο και υπόγειο χώρο. Εξωτερικά υπάρχει κοινόχρηστος χώρος με πισίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο καθώς και μπάρμπεκιου.

Το οικόπεδο των τεσσάρων στρεμμάτων είναι περιφραγμένο και περιέχει γκαζόν, ελιές και δέντρα.

Η πολυτελής κατοικία με θέα θάλασσα από την πισίνα και τους εξωτερικούς χώρους, αποτελεί μέρος της συνολικής βίλας.

Tags: Ενοικίαση, διαμέρισμα, μεζονέτα, βίλα, θέα θάλασσα.

Für die Angabe des Grundstücks ist es notwendig, Ihren Personalausweis und Ihre persönliche Steuernummer gemäß Gesetz 4072/11-4-2012, Amtsblatt 86 A, vorzulegen.

Innere Merkmale

Η είσοδος στην κατοικία γίνεται από το ισόγειο της κατοικίας στην κουζίνα και στο δύο επιπέδων καθιστικό με το τζάκι.

Από το καθιστικό υπάρχει έξοδος προς τον κοινόχρηστο χώρο με το μπάρμπεκιου και την πισίνα. Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με ενδιάμεσο λουτρό.

Στον υπόγειο χώρο της κατοικίας θα βρούμε μικρό χώρο κουζίνας, υπνοδωμάτιο – playroom με έξοδο στον πίσω χώρο της αυλής καθώς και λουτρό με τζακούζι και το χώρο για πλυντήριο και ντουλάπια αποθήκευσης.

Την κατοικία συμπληρώνουν διπλά τζάμια με σίτες, λέβητας πετρελαίου, ηλιακός, δύο aircondition στα επάνω υπνοδωμάτια, δωρεάν γραμμή Ιnternet 100 mbps.

Δεν υπάρχουν κοινόχρηστα στην ενοικίαση καθώς και χρέωση νερού. Δεν συμπεριλαμβάνεται η χρεώση για ηλεκτρισμό στην ενοικίαση.

Το διαμέρισμα προς ενοικίαση αποτελεί τμήμα της βίλας και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαθέσιμοι και στα άλλα 2 διαμερίσματα του κτηρίου.

Eigenschaften der Immobilie

Energieklasse: H

ΠΕΑ_Δ

Short Url for this page
greek.is/2183

Innere Merkmale

Äußere Merkmale

Πάρκινγκ ανοικτό στο χώρο του κτήματος της κατοικίας. Αύλειος χώρος και μπάρμπεκιου. Περιφραγμένο οικόπεδο με γκαζόν τεσσάρων στρεμμάτων.

Standort auf der Karte

  • Der Standort auf der Karte ist indikativ 

Mieten βίλα Καλαμάτα

Ich bin interessiert an der Immobilie

Vereinbaren Sie einen Besichtigungstermin oder bitten Sie uns, Sie für weitere Informationen zu kontaktieren. Die Anmeldung ist hinsichtlich der Besichtigung der Immobilie unverbindlich. Sobald wir Ihre Bewerbung erhalten haben, werden wir Sie direkt kontaktieren.

VERFÜGBAR AB:

ELITE REAL ESTATE KALAMATA - IMMOBILIENBÜRO

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928

de_DE