Ενοικίαση μονοκατοικία Καλαμάτα 67 τ.μ #2058

Προς ενοικίαση μονοκατοικία 67 τ.μ σε οικόπεδο 550 τ.μ. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 320,= / $ 361.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Objektbeschreibung ακινήτου

Στην περιοχή του Πανεπιστημίου Καλαμάτας (περίπου 300 μέτρα βόρεια) ενοικιάζεται ανακαινισμένη μονοκατοικία 67 τ.μ με 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι – κουζίνα, μπάνιο με θερμοσίφωνα και ξεχωριστός χώρος για πλυντήριο ρούχων και αποθήκη εντός της κατοικίας.

Στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας υπάρχει μεγάλη αυλή – βεράντα 30 τ.μ σκεπαστή. Αριστερά του ακινήτου υπάρχει διαθέσιμος περίπου 300 τ.μ χώρος για θέση πάρκινγκ και χώρος για να φτιάξετε το δικό σας λαχανόκηπο. Η κατοικία είναι θερμομονωμένη και δεν διαθέτει κάποιο μέσω θέρμανσης ή ψύξης.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Eigenschaften der Immobilie Ακινήτου

Raumaufteilung δωματίων

Küche
Σαλόνι
Με έξοδο προς την πίσω αυλή, άμεση πρόσβαση στην κουζίνα.
Μπάνιο
Με θερμοσίφωνα
Αποθήκη
Στο παροχή για πλυντήριο ρούχων
Υπνοδωμάτιο 1
Master υπνοδωμάτιο και ντουλάπες και δύο παράθυρα.
Previous
Next

Short Url for this page
greek.is/2058

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Η μονοκατοικία διαθέτει αρκετό χώρο για φύτευση καθώς και μεγάλη σκεπαστή βεράντα στον πίσω χώρο. Είναι ασφαλισμένη στα εμπρός παντζούρια καθώς και περιφραγμένη.

Τοποθεσία στο χάρτη

* Η τοποθεσία στον χάρτη είναι ενδεικτική. 

Ενοικίαση μονοκατοικία Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

VERFÜGBAR AB:

Elite Real Estate Logo new

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928