Ενοικίαση κατάστημα Καλαμάτα

Γραφείο – επαγγελματικός χώρος προς ενοικίαση στη Καλαμάτα. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας γραφείο ή επαγγελματικό χώρο!

Beschreibung der Immobilie

kalamata οδός σταδίου αριθμός 70. Σε απόσταση λίγων μέτρων από την Πλατεία 23 ης Μαρτίου, σε δρόμο με νέα καταστήματα και γραφεία παροχής υπηρεσιών, σε μικρή απόσταση από στάσεις λεωφορείων και πιάτσες ταξί.

O επαγγελματικός χώρος με συνολικό εμβαδόν 70 τ.μ., αποτελείται από ισόγειο 35 τ.μ καθώς και 35 τ.μ υπόγειο. Τόσο το υπόγειο όσο και το ισόγειο είναι με νέα πλακάκια βαμμένοι με νέες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και wc στο υπόγειο του καταστήματος.

Ο χώρος επίσης είναι κατάλληλος για γραφείο μηχανικού, λογιστή, δικηγόρου, κ.α.) καθώς και για κάθε είδους κατάστημα.

* Ενοικίαση κατάστημα Καλαμάτα * κατάστημα ενοικίαση Καλαμάτα

Eigenschaften der Immobilie

Διάταξη χώρων

Ισόγειο
35 τ.μ Ισόγειος χώρος καταστήματος
Υπόγειο
35 τ.μ υπόγειος χώρος καταστήματος
Previous
Next

Äußere Merkmale

Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο κοντά σε δημόσιες υπηρεσίες και στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας. Ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με τα πόδια ή με αυτοκίνητο με εύκολο παρκάρισμα. Διαθέτει βιτρίνα 3 μέτρων καθώς και χώρο για ταμπέλα.

Standort auf der Karte

Ich bin interessiert an der Immobilie

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.